دستور تهیه ی سالاد توپی مجلسی



طرز تهیه سالاد توپی رنگی برای مهمانی های مختلف


برای ایجاد تنوع و ایجاد اشتهای بیشتر چه بهتر که سفره ی رنگین رنگین داشته باشیم.سالاد توپی این امکان را به شما می دهد.با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای سالاد توپی


  • سیب زمینی متوسط 4 عدد

  • کره 2 قاشق غذاخوری

  • کالباس خرد شده 1 لیوان

  • خیارشور 5 عدد

  • فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد

  • کلم ، کاهو ، جعفری ، هویج به مقدار لازم

  • سس مایونز به مقدار لازم


دستور تهیه ی سالاد توپی مجلسی


طرز تهیه ی سالاد توپی خوشمزه


  1. طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید. سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

  2. خیارشورها را ریز رنده کنید. فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با کالباس مخلوط نمایید ؛ مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید ( میتوانید برای داخل توپ ها از قارچ ، تخم مرغ ، ذرت ، تن ماهی ، نخود فرنگی و … هم استفاده کنید ).

  3. کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را ساطوری کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود ( هرچه سبزیجات بافت ریزتری داشته باشند سالاد توپی شما پرتر و زیباتر خواهد شد ).

  4. برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید ؛ میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید.

  5. همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس

دیدگاهتان را بنویسید