طرز تهیه سالاد توپی رنگی برای مهمانی های مختلف
برای ایجاد تنوع و ایجاد اشتهای بیشتر چه بهتر که سفره ی رنگین رنگین داشته باشیم.سالاد توپی این امکان را به شما می دهد.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای سالاد توپی
-
سیب زمینی متوسط 4 عدد -
کره 2 قاشق غذاخوری -
کالباس خرد شده 1 لیوان -
خیارشور 5 عدد -
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد -
کلم ، کاهو ، جعفری ، هویج به مقدار لازم -
سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه ی سالاد توپی خوشمزه
-
طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید. سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. -
خیارشورها را ریز رنده کنید. فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با کالباس مخلوط نمایید ؛ مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید ( میتوانید برای داخل توپ ها از قارچ ، تخم مرغ ، ذرت ، تن ماهی ، نخود فرنگی و … هم استفاده کنید ). -
کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را ساطوری کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود ( هرچه سبزیجات بافت ریزتری داشته باشند سالاد توپی شما پرتر و زیباتر خواهد شد ). -
برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید ؛ میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید. -
همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی