دستور تهیه کباب ترکی


به گزارش سلام نو، کباب ترکی یکی دیگر از کباب های ترکی پرطرفدار و خوش طعم است که طرز تهیه آن بسیار آسان است و در ادامه طرز تهیه این غذا را به شما ارائه می دهیم.

کباب ترکی از نظر مواد و ظاهر شباهت زیادی به کباب ایرانی دارد و یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین کباب های ترکیه است. و او را متفاوت کرد. اگر می خواهید یک تابه متفاوت داشته باشید، حتما کباب ترکی را امتحان کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • ریحان خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • پامچال خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سرخ شده: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران پخته: ۲ قاشق غذاخوری
  • با، فلفل سیاه و سماق: به اندازه کافی

دستور تهیه کباب ترکی

دستور تهیه کباب ترکی

فاز اول:

برای تهیه کباب ترکی ابتدا پیاز را پوست گرفته و ریز رنده می کنیم سپس با فشار گرفته و با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم.

به این مخلوط کمی نمک، فلفل سیاه و سماق اضافه کنید و یک ربع هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از اینکه مخلوط گوشت یکدست شد سبزی خشک معطر و کمی زعفران پخته شده اضافه کنید و کمی بیشتر ورز دهید.

در آخر آرد سوخاری را به کباب اضافه کنید و فقط ورز دهید تا مواد یکدست شوند.

فاز دوم:

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید و وقتی کباب سفت شد آن را بپزید.

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی:

برای پخت این کباب خوشمزه می توانید از سه روش استفاده کنید.

روش اول

بیشتر بخوانید  اعزام 300 مخزن آب از بدنه صاحب الزمان (عج) از اصفهان به خوزستان - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

در روش اول پخت کباب ترکی از سیخ چوبی برای تهیه کباب استفاده می کنیم.

به این ترتیب سیخ های چوبی را ابتدا به مدت نیم ساعت در آب سرد قرار دهید و سپس به اندازه یک تخم مرغ از روی گریل بردارید و دور سیخ بپیچید.

سپس تابه را روی آتش بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید و سیخ ها را در تابه قرار دهید تا کباب ها سرخ شوند و در حین پخت کباب ها را برگردانید تا از هر طرف سرخ شوند.

روش دوم:

در روش دوم کباب ها را به شکل ماسوره در آورده و در روغن سرخ می کنیم.

روش سوم:

در روش سوم از سیخ های فلزی استفاده کنید و یک کباب بزرگ به اندازه پرتقال بردارید و روی سیخ بگذارید. سپس روی کباب پز یا گاز کبابی قرار دهید و بچرخانید تا کباب ها کاملا بپزند. برای جلوگیری از خشک شدن کباب ها در حین پخت آن ها را با کمی کره آب شده بمالید.

مشاوره:

دلیل قرار دادن سیخ چوبی در آب این است که سیخ نسوزد.

از گیاهان معطر تازه برای کباب استفاده نکنید زیرا کباب ها می ریزند.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید