دستور پخت پنیر برشته خانگی
املت شمالی یا پنیر برشته شمالی را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید می توانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا). می توانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه پنیر برشته شمالی و اصول خوشمزه شدن پنیر برشته
مواد لازم پنیر برشته شمالی
-
پنیر محلی یا (پنیر معمولی) 500 گرم -
سیر درشت 2 حبه -
کره یا روغن 50 گرم -
شوید خشک یا تازه به مقدار لازم -
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری -
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه پنیر برشته شمالی
-
در ظرفی پنیر را با چنگال له میکنیم و همه ی مواد (شوید خشک یا تازه خردشده ،سیر رنده شده ،تخم مرغ و زردچوبه) بجز کره را به پنیر اضافه میکنیم -
ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را درآن آب کنید وقتی کره آب شد مواد مخلوط شده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید -
ممکن است آب بیندازد آنقدر هم بزنید تا حالت سفت و خورد شده ای داشته باشد .نوش جان
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران
طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی