به گزارش سلام نو، پخت ماهی با سس و دستور پخت جدید و خوشمزه پیشنهادی عالی برای کسانی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود در عین تقویت و حفظ سلامت اعضای خانواده هستند.
عناصر:
نارنجی یا 2 عدد لیمو متوسط
روغن زیتون 1/4 فنجان
1/2 فنجان جعفری خرد شده
پیاز خرد شده 2 ساقه
در تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ماهی سالمون یا فیله 500 گرم
طرز تهیه:
پرتقال ها را پر می کنیم و گوشت را از یک لایه نازک جدا می کنیم و کمی خرد می کنیم. پرتقال های خرد شده را در ظرفی بریزید و روغن زیتون و آب لیموی تازه، جعفری خرد شده، پیازچه، فلفل قرمز و نمک را مخلوط کرده و سس را برای ماهی کبابی آماده کنید.
ماهی خرد شده را در کباب پز یا گریل سرخ کنید و بعد از اینکه ماهی از دو طرف به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ شد، در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی سس بریزید و سرو کنید.
منبع: نمناک