دستور تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی


به گزارش سلام نو، پخت ماهی با سس و دستور پخت جدید و خوشمزه پیشنهادی عالی برای کسانی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود در عین تقویت و حفظ سلامت اعضای خانواده هستند.

عناصر:

نارنجی یا 2 عدد لیمو متوسط

روغن زیتون 1/4 فنجان

1/2 فنجان جعفری خرد شده

پیاز خرد شده 2 ساقه

در تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ماهی سالمون یا فیله 500 گرم

دستور تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه:

پرتقال ها را پر می کنیم و گوشت را از یک لایه نازک جدا می کنیم و کمی خرد می کنیم. پرتقال های خرد شده را در ظرفی بریزید و روغن زیتون و آب لیموی تازه، جعفری خرد شده، پیازچه، فلفل قرمز و نمک را مخلوط کرده و سس را برای ماهی کبابی آماده کنید.

ماهی خرد شده را در کباب پز یا گریل سرخ کنید و بعد از اینکه ماهی از دو طرف به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ شد، در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی سس بریزید و سرو کنید.

منبع: نمناک

بیشتر بخوانید  مردهایی که تتو می کنند همسران بهتری هستند

دیدگاهتان را بنویسید