دستور تهیه شیرینی خرمایی بدون فر
مواد لازم::
بیسکویت پتی پور……… 225 گرم
خرمای بدون هسته ………….75 گرم
کره …………75 گرم
عسل……………. 2 قاشق سوپخوری
گردو خردشده………………75 گرم
شکلات …………. 150 گرم
طرز تهیه:
کف و دیواره های قالب مربع شکل کم عمق به ابعاد 18 سانتی متر را باآلومینیوم(نایلون یا سلفون) بپوشانید بیسکویت ها را پودر کنید
خرما ها را ازهسته جداکنیدوله کنید(من در غذاساز میکس کردم) بعد کره و عسل را در شیرجوش کوچکی بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود
سپس بیسکویت + خرما وگردو را به آن افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید مواد را در قالب آماده شده ریخته و آنها را با پشت قاشق فشار دهید
تا سطح آن کاملا صاف و یکنواخت شود
شیرینی را بمدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود شکلات را بصورت تکه های کوچک خرد کرده و به روش بن ماری ذوب کنید
و روی سطح شیرینی ریخته و بصورت یکنواخت پهن کنید به دلخواه پودر پسته یا نارگیل یا ترافل پاشیده
مجددا شیرینی را در یخچال بگذارید تا شکلات روی آن ببندد شیرینی را به همراه نایلون یا آلومینیوم از داخل قالب خارج کرده
شیرینی را به تکه ی مساوی برش زده و در ظرف مخصوص سرو بچینید این هم با پودر نارگیل…..من برای این مدل به جای شکلات خالی از کره 30 گرم+شکلات200 تا 220 گرم+1/2 لیوان شیر استفاده کردم همه را باهم روی حرارت مدام هم زده تا یکدست بشه
بعد روی مواد پهن کرده ودر یخچال خیلی خوشمزه و مقوی هست.
منبع: سرآشپز صورتی