دستور تهیه شیرینی بادامی مربایی
مواد لازم:
پودربادام 1پیمانه (150 گرم)
آرد 2 پیمانه(260 گرم)
دارچین 1/2 ق چ
نمک 1/2 ق چ
کره بدون نمک 1 پیمانه( 226گرم)
شکر 3/4 پیمانه(150 گرم)
وانیل مایع 1 ق چ
زرده تخم مرغ درشت 2 عدد
طرزتهیه:
دریک ظرف دارچین ,نمک وآرد رابا هم مخلوط می کنیم .بعد کره که به دمای اتاق رسیده وشکر راباهمزن به مدت 2تا3 دقیقه بزنیدتا کرمی رنگ بشه
بعد زرده تخم مرغ
و وانیل رااضافه کرده وبا همزن کمی هم میزنیم
بعد پودر بادام را کم کم اضافه کرده ومخلوط میکنیم
درآخرهم آرد را کم کم اضافه می کنیم
فقط درحد مخلوط شدن, زیاد هم نزنید, خمیر چسبناکی یدست میاد.
اونوبه مدت 1 ساعت دریخچال بگذاریدتا کمی خودشو بگیره بعد از این زمان خمیررا بین دونایلون با وردنه باز کنید
وبه قطرنیم سانت به صورت جفت قالب بزنید
ودرسینی که کاغذروغنی انداختید بچینید
ودرفرگرم شده 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا12 دقیقه قراربدید کمی که زیر شیرینی تغییر رنگ داد کافیه
بعد بزارید شیرینی ها کاملا خنک بشن بعداز سینی جدا کنید چون خیلی لطیف وشکننده هست. بعد از خنک شدن روی قالبهای توخالی رو کمی پودرقند بپاشید
منبع: آشپزی با خانم مارپل