مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور تهیه شربت آلبالو خنک و خوش رنگ

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


دستور تهیه شربت آلبالو خنک و خوش رنگ

دستور تهیه شربت آلبالو خنک و خوش رنگ

مواد لازم:

آلبالو: 1 كيلوگرم

شكر: 2كيلوگرم

آب: 1 ليوان

طرز تهيه:

آلبالو ها را شسته و پاك كنيد. بهتر است هسته هاي آلبالو را هم جدا كنيد براي جدا كردن هسته ها هم ميتوانيد از دستگاه هسته گير آلبالو استفاده كنيد و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد كنيد، به راحتي هسته از آن جدا ميشود.

آلبالو هاي هسته گرفته را بين 24 تا 48 ساعت در شكر بخوابانيد و در يخچال نگهداري كنيد، بهتر است از ظرف يا قابلمه لعابي استفاده كنيد.

آب را اضافه كنيد و قابلمه را با شعله پخش كن روي حرارت بگذاريد.

شعله را خيلي كم نكنيد چون رنگ شربت تيره ميشود، و همين طور شعله را خيلي زياد نكنيد چون به سرعت ميسوزد و قهوه اي رنگ ميشود.

بايستي حواستان به شربت باشد و هم بزنيد تا شكر در شربت كاملا حل شود. بعد از حل شدن به مدت 10 الي 15 دقيقه روي حرارت بماند تا قوام آيد.

از يك صافي استفاده كنيد و آب شربت را در شيشه يا بطري نگهداري كنيد. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهيد چون از شفافيت رنگ شربت مي كاهد.

از تفاله آلبالو مي توانيد در تهيه چاي آلبالو استفاده كنيد.

دستور تهیه شربت آلبالو خنک و خوش رنگ

روش دوم :

طرز تهیه شربت آلبالو

مواد لازم:

آلبالو ۱ کیلوگرم

شکر ۲ کیلوگرم

وانیل کمی

آب ۴ لیوان

طرز تهیه:

آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. آلبالوهای پاک کرده و شسته را داخل پارچه نازک و تمیزی ریخته، در آن را بسته و داخل شربت می اندازیم تا آلبالوها داخل شربت بجوشد و شربت مزه و رنگ آلبالو را به خود بگیرد و در اواخر طبخ، وانیل را به شربت اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید  پنج مدل غذا با بوقلمون مناسب برای ضیافت های شما

آلبالوها را از داخل شربت درمی آوریم و پس از سرد شدن، شربت را در شیشه در دار نگهداری می کنیم.

گردآوري توسط : مجله دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *