دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی


به گزارش سلام نو، سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و فست فودی است که عمدتا در مناطق جنوبی ایران تهیه می شود که در اسرع وقت تهیه می شود.

سمبوسه غذایی است که ریشه در آبادانی دارد بر همین اساس سمبوسه در مناطق جنوبی ایران سروهای بیشتری دارد سمبوسه با سس قرمز ترکیب بسیار جذابی دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.

سمبوسه در کنار فلافل، سوسیس پورتو و همبرگر، اکنون یک وعده فست فود است که در اکثر بازارها به تعداد زیاد دیده می شود.

سمبوسه غذایی جنوب

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی از ابتدایی ترین مرحله برای تهیه مواد اولیه و به میزان ذکر شده شروع می کنیم:

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

مواد لازم برای سمبوسه 5 نفره

عناصر

مقدار کافی

سیب زمینی

3 تکه

پیاز

1 عدد

نان لواش

برای مطابقت با مواد

روغن

برای مطابقت با مواد

متاسفم

1/4 قاشق چایخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن

کافی

جعفری

کافی

طرز تهیه سمبوسه مرحله به مرحله

با دستور تهیه سمبوسه خانگی نمناک باشید تا مرحله به مرحله بهترین سمبوسه خانگی را با شما تهیه کنیم:

مرحله 1: سیب زمینی سمبوسه را بپزید

مرحله اول: برای تهیه سمبوسه ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید، سپس آنها را ریز خرد کنید، سپس بپزید یا سیب زمینی ها را با پوست بپزید. سیب زمینی ها را با آب و نمک و کمی روغن بپزید. دلیل نمک و روغن دادن به سیب زمینی این است که در حین پخت اگر سیب زمینی ترک بخورد یا آب به آن نفوذ کند، سیب زمینی طعم خوبی پیدا می کند و طعم آب نمی دهد.

بیشتر بخوانید  خبرهای خوب در راه است/ آیا خودرو ارزان تر می شود؟

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

مرحله 2: پیازها را سرخ کنید

در حین پختن سیب زمینی ها پیاز را خرد کرده و در ظرف مورد نظر تفت دهید اما اجازه ندهید پیاز زیاد خشک شود و در پایان تفت دادن کمی زردچوبه اضافه کنید تا پیاز خوش رنگ شود. .

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

اگر می خواهید گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید باید گوشت را اضافه کنید و بعد از تفت دادن پیاز تفت دهید.

مرحله 3: گیاهان و ادویه ها را به سمبوسه اضافه کنید

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته و خنک شدند با چرخ گوشت له کرده و مواد سمبوسه (سیب زمینی، پیاز و همچنین کلم ترش) را با (کمی نمک، فلفل و زردچوبه) اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و کمی تفت می دهیم.

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

البته باید دقت کرد که سیب زمینی ها را در حین پخت نمک زد و دقت کرد که مواد شور نشوند.

مرحله 4: نان سمبوسه مثلثی

می توانید مواد سمبوسه را داخل نان بریزید و نان را حلقه حلقه کرده و سرخ کنید. همچنین می توانید نان را خودتان به صورت مثلثی برش دهید و سرخ کنید. وقتی مواد شما آماده شد، باید نان های لواش را برش دهید. اگر می خواهید سمبوسه بزرگ درست کنید باید آنها را از طول برش دهید و اگر سمبوسه کوچک است آنها را به صورت ضربدری برش دهید.

حالا برای پیچیدن سمبوسه، مواد را بردارید و در یک طرف نان قرار دهید و نان را به صورت مثلثی بپیچید.

این مثلث چند تا چرخ میخوره تا همه اضلاعش بسته بشه فقط اگه لبهای نان خشک شد کمی مرطوبش کنید تا نان در حین کار نشکند.

بیشتر بخوانید  ثبت نام جدید سایپا بدون محدودیت و قرعه کشی از امروز آغاز شد + قیمت

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

مرحله 5: خودتان بپزید

سمبوسه ها را بعد از پیچیدن در روغنی که حدود نیم سانت از سطح تابه پر شود سرخ کنید. فقط مواظب باشید داخل روغن نریزید تا از سمتی که بسته شده باز نشوند.

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

به جای سرخ کردن سمبوسه می توانید آن را در فر بپزید تا سالم بماند.

مرحله آخر: برای سمبوسه روغن اضافی بگیرید

وقتی سمبوسه سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافی را با کاغذ خشک کنید یا روی صافی بگذارید.

دستور تهیه سمبوسه جنوبی خانگی

نکاتی برای خوشمزه تر کردن سمبوسه:

  1. می توانید سیب زمینی رنده شده یا آب پز و پوره شده را به مواد سمبوسه اضافه کنید.
  2. برای خوشمزه تر و تندتر شدن سمبوسه می توانید مقدار کمی فلفل سبز تند را با بقیه مواد تفت دهید.
  3. می توانید با مخلوط کردن کمی آرد و آب به جای نان لواش خمیر خود را درست کنید.
  4. استفاده از رشته فرنگی یا نان فیلو باعث می شود سمبوسه کمتر چرب شود و زودتر سرخ شود.
  5. برای تهیه سمبوسه می توانید از سوسیس های خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت باید فلفل را از دستور حذف کنید.
  6. سمبوسه ادویه جات را می توانید از عطاری تهیه کنید.
  7. سمبوسه یک غذای سالم برای کودکان مدرسه ای و دانش آموزان است.
  8. سمبوسه ها را با سس قرمز خوشمزه تر مزه دار کنید.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید