طرز تهیه سس مخصوص همراه با ماهی
اگر ماهی را به خاطر بوی آن نمی خورید ازاین سس خوشمزه تهیه کرده و برای خوشبو کردن آن استفاده کنید. با دلگرم همراه شوید.
خوشمزه ترین دستور تهیه سس مخصوص ماهی
مواد لازم و روش تهیه سس ماهی
-
روغن زیتون / 1 قاشق سوپخوری (معادل 15 میلی لیتر) -
رب گوجه فرنگی / 1 قاشق سوپخوری (معادل 15 گرم) -
آب / یک دوم پیمانه (معادل 80 میلی لیتر) -
سرکه / 1 قاشق سوپخوری (معادل 14 میلی لیتر) -
شکر / 1 قاشق چایخوری (معادل 5/6 گرم) -
نمک و فلفل / به مقدار لازم -
فلفل دلمه ای سبز (خردشده) / چند تکه (حدود 15 گرم)
روش تهیه سس ماهی
-
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. -
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. -
سپس آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس جا بیفتد. -
در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را به سس اضافه کنید. -
سس را می توانید در سس خوری یا نیمی از فلفل دلمه ای که برش زده اید بریزید و با برشی از فلفل کبابی قرمز تزیین کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه
روش تهیه ی سس هزار جزیره مرحله به مرحله
طرز تهیه ی سس فلفل ترکیه ای تند و بی نظیر
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی