دستور تهیه خورش ماست به سبک هندی



طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی


یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا آشپزی کردن برامون جالب تر و حتی هیجان انگیز بشه امتحان طعم های جدیده. برای این منظور با دلگرم همراه شوید.


دستور پخت خورش ماست هندی خوشمزه


مواد لازم برای پخت خورش ماست هندی


  • مرغ پاک کرده 1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم)

  • ماست کیسه آب گرفته 1کیلوگرم

  • پیاز سرخ کرده 2قاشق سوپخوری

  • گشنیز 250گرم

  • زیره نیمه کوب 2/1 قاشق غذاخوری

  • سیر 3 تا 4 پر

  • زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری

  • روغن 100 گرم

  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه خورش ماست هندی


  1. مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می‌شوئیم و ریز خرد می‌کنیم.

  2. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی‌سرخ می‌نمائیم و آن را در ظرف مرغ می‌ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی‌آب جوش حل می‌نماییم .

  3. نصف آن را در مرغ می‌ریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می‌گذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می‌کنیم،کمی‌که سرد شد،آن را قطعه قطعه می‌کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می‌آوریم.

  4. مرغ را دوباره در ظرف می‌ریزیم و حرارت را کاملا ملایم می‌نماییم

  5. ماست را با بقیه زعفران و کمی‌نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

  6. باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد کافی است فقط ماست داغ شود در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می‌برد و خورش آب انداخته، به صورت دلخواه در نمی‌آید.

  7. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی‌آب اضافه می‌نماییم.

  8. این خورش را می‌توانیم با گوشت تهیه کنیم. در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است.

  9. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.


لذت آشپزی با دلگرم :


آموزش روش پخت خورش باقالا ( باقالا قاتق) غذای سنتی شمالی


آموزش تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک


خورش «بادام زمینی» یادگار سفره‌ های اصیل ایرانی


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  استیک شیرماهی

دیدگاهتان را بنویسید