طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی
یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا آشپزی کردن برامون جالب تر و حتی هیجان انگیز بشه امتحان طعم های جدیده. برای این منظور با دلگرم همراه شوید.
دستور پخت خورش ماست هندی خوشمزه
مواد لازم برای پخت خورش ماست هندی
-
مرغ پاک کرده 1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم) -
ماست کیسه آب گرفته 1کیلوگرم -
پیاز سرخ کرده 2قاشق سوپخوری -
گشنیز 250گرم -
زیره نیمه کوب 2/1 قاشق غذاخوری -
سیر 3 تا 4 پر -
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری -
روغن 100 گرم -
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ماست هندی
-
مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، میشوئیم و ریز خرد میکنیم. -
سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمیسرخ مینمائیم و آن را در ظرف مرغ میریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمیآب جوش حل مینماییم . -
نصف آن را در مرغ میریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،میگذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج میکنیم،کمیکه سرد شد،آن را قطعه قطعه میکنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون میآوریم. -
مرغ را دوباره در ظرف میریزیم و حرارت را کاملا ملایم مینماییم -
ماست را با بقیه زعفران و کمینمک مخلوط کرده، هم میزنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ میریزیم و هم میزنیم. -
باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد کافی است فقط ماست داغ شود در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن میبرد و خورش آب انداخته، به صورت دلخواه در نمیآید. -
در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمیآب اضافه مینماییم. -
این خورش را میتوانیم با گوشت تهیه کنیم. در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است. -
البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.
لذت آشپزی با دلگرم :
آموزش روش پخت خورش باقالا ( باقالا قاتق) غذای سنتی شمالی
آموزش تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک
خورش «بادام زمینی» یادگار سفره های اصیل ایرانی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی