دستور تهیه خوراک دال عدس
مواد لازم:
پیاز یک عدد بزرگ
سیر 4 یا 5 حبه
فیله مرغ 4 عدد
دال عدس یک پیمانه
سیب زمینی بزرگ یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری
نمک- فلفل – زردچوبه – دارچین – آب لیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
البته شما مرغاتون را قشنگ قبلش تفت بدین من خوب این کارو نکردم میگم که حوصله ام صفر بود دیروز.
بعد بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن.
دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین
10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است.