دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه


دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

مواد مورد نیاز

یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر)
سرکه : یک بطری : نیم لیتر
شکر : ۵۰ گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره.)
نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

آماده سازی

لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.

سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

پخت

تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. (۳۰ دقیقه تا جوش آمدن + ۶۰ دقیقه در حال جوشیدن)

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

آماده سازی و مصرف

لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.

دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.


بیشتر بخوانید  نکاتی برای پلو و چلو

دیدگاهتان را بنویسید