دستور تهیه ترشی انار و لبو خوش رنگ


دستور تهیه ترشی انار و لبو خوش رنگ

دستور تهیه ترشی انار و لبو خوش رنگ

لبو ( 3 عدد ) ** سیب ( 3 عدد ) ** انار ( 2 تا 3عدد ) ** شکر ( 3 قاشق غذاخوری ) **

سرکه و نمک و گلپر

لبوي خام رو رنده میکنیم و روش سركه میریزیم ( به اندازه ای که روی لبو رو بگیره ) 10 دقيقه میذاریم بجوشه

سرد که شد سيب ها رو رنده میکنیم و انارهای دون شده و شکر و كمي گلپر و نمك میزنیم

مواد مخلوط شده رو در شيشه میریزیم و میذاریم دو تا سه هفته بمونه تا جا بیفته 🙂

میزان شکر بنا به سلیقه تون میشه کم و زیاد بشه ……


بیشتر بخوانید  تاریخچه و طرز تهیه آش ابودردا (آش چهار شنبه سوری)

دیدگاهتان را بنویسید