دستور تهیه بیسکوییت لیدی فینگر


بیسکوییت لیدی فینگر ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

بیسکوییت لیدی فینگر

بیسکوییت لیدی فینگر

3عدد سفیده تخم مرغ را با 50 گرم شکر و 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار خوب میزنیم تا فرم بگیرد، در ظرفی جداگانه 3 عدد زرده را با50 گرم شکر و وانیل به خوبی میزنیم تا روشن و غلیظ شود.


زرده ها را به سفیده اضافه کرده مخلوط نمایید سپس 120 گرم آرد و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1پینچ نمک را با هم الک و به مایه فوق اضافه می کنیم و دورانی همزده تا مخلوط شود .


سینی شیرینی پزی را با کاغذ پوشانده و مایه را درکیسه شیرینی پزی با ماسوره ساده به قطر 1سانت ریخته و نوارهایی به طول 10 سانت روی کاغذ می گذاریم و حدود 15 دقیقه در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد میپزیم.از این بیسکوییت در دسر تیرامیسو استفاده میشود

منبع: دلگرم


بیشتر بخوانید  روش پخت نان محبوب ترکیه ای

دیدگاهتان را بنویسید