دستور تهيه ترشي انبه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
دستور تهيه ترشي انبه
انبه ها را پوست گرفته خرد ميكنيم به سليقه خودتون ميتونيد برش زنيد ، سپس ٣ روز در آب نمك خيس ميكنيم در اين ٣ روز بايد چند بار آبش را عوض كنيد .
بعد از سه روز انبه ها را از آب كشيده بگذاريد كاملا خشك شود . روغن مايع را داخل قابلمه ريخته انبه ها را تفت ميدهيم سپس نمك ، ادويه ترشي ، سركه ، سير ، فلفل تازه ( سبز يا قرمز ) را روي انبه ها ريخته كمي كه جوشيد خاموش كرده ، سرد كه شد داخل شيشه مي ريزيم .
١- ادويه ترشي : سياه دانه ، زنجبيل ، پودر خردل
٢- فلفل ها را به اندازه انبه ها برش زنيد
٣- سركه تا حدي كه روي انبه ها را بپوشاند . براي اين ترشي از انبه سبز كه در فصل بهار موجود ميباشد بايد استفاده كرد .
منبع: دلگرم