شیرینی بامیه یک شیرینی سنتی و محبوب در خاورمیانه است که از خمیر سرخ شده در شربت تهیه میشود. این شیرینی به دلیل طعم دلچسب و ظاهر جذابش، در بین مردم محبوبیت زیادی دارد.
مواد لازم برای بامیه بدون تخم مرغ:
* 2 پیمانه آب
* 2 قاشق غذاخوری شکر
* نوک قاشق چایخوری نمک
* 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
* 1.5 پیمانه آرد
* 3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
* 1 قاشق پودر کاستارد (برای رنگ و طعم بهتر، در سوپری ها موجود است)
* 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
* وانیل به مقدار دلخواه
طرز تهیه بامیه:
1. آب، نمک، شکر و روغن را در یک تابه بریزید و مخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار دهید.
2. بعد از جوش آمدن آب، آرد، نشاسته ذرت، کاستارد، بیکینگ پودر و وانیل را که از قبل در کاسه ای جداگانه مخلوط کرده اید، به یکباره به آب جوش اضافه کنید.
3. با قاشق چوبی مخلوط کنید و کمی خمیر را تفت دهید.
4. خمیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی از داغی آن بیفتد.
5. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
6. خمیر را در قیف با ماسوره دلخواه بریزید و مانند فیلم پایپ کنید.
7. بامیه ها را روی سینی فر بچینید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
8. بعد از اینکه بامیه ها کمی سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کنید و دوباره در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
9. بامیه های سرخ شده را در شربت سرد بریزید و بعد از یک دقیقه خارج کنید.
10. بامیه های ترد و خوشمزه شما آماده است!
مواد لازم برای شربت:
* 2 پیمانه شکر
* 1.5 پیمانه آب
* آب نصف یک عدد لیمو یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
* هل، گلاب و زعفران (اختیاری)
طرز تهیه شربت:
1. تمام مواد شربت را در یک قابمله مخلوط کنید.
2. مخلوط را روی حرارت قرار دهید و بعد از جوش آمدن، حدود 10 دقیقه بجوشانید.
3. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
نکات:
* برای اینکه بامیه ها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ شدن، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
* می توانید به جای شکر از عسل برای تهیه شربت استفاده کنید.
* برای طعم بهتر بامیه، می توانید از زعفران دم کرده در شربت استفاده کنید.
نوش جان!