مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور العمل تایلندی برای مرغ و ریحان

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


به گزارش سلام نو، دستور اصلی تایلندی مرغ سرخ شده و ریحان از ریحان تایلندی تهیه می شود که فقط در این کشور می روید. این ریحان طعمی شبیه نعنا، دارچین و شیرین بیان دارد. این غذای خوشمزه و متفاوت را می توانید در 40 دقیقه درست کنید.

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی از ریحان تایلندی تهیه می شود که با ریحان منطقه ما تفاوت دارد و طعمی تند دارد، چیزی شبیه شیرین بیان، دارچین و نعناع خودمان. مرغ سرخ شده و ریحان تایلندی خوشمزه هستند و از ریحان مرغ تازه، پاپریکا و سس سویا تهیه می شوند.

مواد لازم مرغ سرخ شده تایلندی و ریحان

  • سینه مرغ خرد شده: 700 گرم
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن نباتی: 6 قاشق چایخوری
  • پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای نگینی: 2 عدد
  • سیر له شده: 6 حبه
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه نصف شده: نصف فنجان
  • برنج سفید پخته: برای سرو

دستور العمل تایلندی برای مرغ و ریحان

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی |

فاز اول:

برای تهیه مرغ سرخ شده و ریحان تایلندی ابتدا سینه مرغ را تمیز کرده و استخوان ها را جدا کنید. سپس به قطعات 2 تا 3 سانتی متری برش دهید و پس از شستن خوب خشک کنید.

فاز دوم:

تابه را روی آتش بگذارید و کمی روغن اضافه کنید تا داغ شود و نشاسته و نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و مرغ را حلقه حلقه کنید. سپس مرغ را در یک تابه خوب سرخ کنید.

سطح سوم:

در همین حین پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای دیگر در روغن تفت می دهیم تا سرخ شود سپس له می کنیم و 6 حبه سیر را اضافه می کنیم سپس پاپریکا را ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید  از کارت‌ملی و شناسنامه کپی نگیرید!

مرحله 4:

سپس سرکه و سس سویا را اضافه کنید و مرغ سرخ شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و یک لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت 1 ساعت بپزند.

در آخرین دقایق پخت برگ های ریحان را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و در این مدت برنج را به روش دلخواه بپزید و با مرغ تایلندی سرو کنید.

دستور العمل تایلندی برای مرغ و ریحان

منبع: نمناک

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *