به گزارش سلام نو، دستور اصلی تایلندی مرغ سرخ شده و ریحان از ریحان تایلندی تهیه می شود که فقط در این کشور می روید. این ریحان طعمی شبیه نعنا، دارچین و شیرین بیان دارد. این غذای خوشمزه و متفاوت را می توانید در 40 دقیقه درست کنید.
مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی از ریحان تایلندی تهیه می شود که با ریحان منطقه ما تفاوت دارد و طعمی تند دارد، چیزی شبیه شیرین بیان، دارچین و نعناع خودمان. مرغ سرخ شده و ریحان تایلندی خوشمزه هستند و از ریحان مرغ تازه، پاپریکا و سس سویا تهیه می شوند.
مواد لازم مرغ سرخ شده تایلندی و ریحان
- سینه مرغ خرد شده: 700 گرم
- نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن نباتی: 6 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
- فلفل دلمه ای نگینی: 2 عدد
- سیر له شده: 6 حبه
- سرکه: 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
- ریحان تازه نصف شده: نصف فنجان
- برنج سفید پخته: برای سرو
طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی |
فاز اول:
برای تهیه مرغ سرخ شده و ریحان تایلندی ابتدا سینه مرغ را تمیز کرده و استخوان ها را جدا کنید. سپس به قطعات 2 تا 3 سانتی متری برش دهید و پس از شستن خوب خشک کنید.
فاز دوم:
تابه را روی آتش بگذارید و کمی روغن اضافه کنید تا داغ شود و نشاسته و نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و مرغ را حلقه حلقه کنید. سپس مرغ را در یک تابه خوب سرخ کنید.
سطح سوم:
در همین حین پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای دیگر در روغن تفت می دهیم تا سرخ شود سپس له می کنیم و 6 حبه سیر را اضافه می کنیم سپس پاپریکا را ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
مرحله 4:
سپس سرکه و سس سویا را اضافه کنید و مرغ سرخ شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و یک لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت 1 ساعت بپزند.
در آخرین دقایق پخت برگ های ریحان را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و در این مدت برنج را به روش دلخواه بپزید و با مرغ تایلندی سرو کنید.
منبع: نمناک