دستورالعمل تهیه پای بروکلی یک غذای آلمانی



پای بروکلی


پای بروکلی یک غذای آلمانی ست که همان گونه که از اسمش پیداست، مواد اصلی در تهیه آن کلم بروکلی می باشد. با دلگرم باشید تا به شما بگوییم چقدر سریع و آسان می شود این غذای خوشمزه را آماده کرد.


مواد لازم برای تهیه پای بروکلی:













کلم بروکلی

600 گرم

پیاز

یک عدد

سیر

نصف حبه

کره

40 گرم

نمک و فلفل

به میزان لازم

جوز هندی

به میزان لازم

تخم مرغ

4عدد

خامه

یک چهارم لیتر

بادام

40 گرم


روش تهیه پای بروکلی


  • پیاز را خرد و سیر را رنده می کنیم و به مدت 5 دقیقه در روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند.

  • کلم بروکلی را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم، نمک و فلفل آن را هم می زنیم و می گذاریم 5 دقیقه با حرارت کم بپزد.

  • تخم مرغ ها را با خامه مخلوط می کنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم.

  • در آخر مخلوط را در ظرف مناسب می ریزم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

  • پای بروکلی ما آماده است.


این غذا بسیار سریع آماده می شود و برای زمانی که وقت کمی برای تهیه غذا دارید، می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.


اگر نظر یا پیشنهادی در مورد این غذا دارید می توانید /ان را در قسمت دیدگاه با ما درمیان بگذارید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه قرابیه ( کوکو استار )

دیدگاهتان را بنویسید