سید حسین حسینی جنگجو امروز در مصاحبه با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: پرورش دهندگان سیستان و بلوچستان غالباً از گرانی کاه گلایه دارند.
مدیر دامپروری سازمان جهاد کشاورزی در سیستان و بلوچستان افزود: ما سایر م institutionsسسات دولتی از جمله ذرت ، سویا ، جو و کنسانتره را با قیمت دولتی عرضه می کنیم اما کاه از طریق بخش خصوصی به بخش خصوصی عرضه می شود . “
وی ادامه داد: علیرغم دلالان ، خوراک با قیمت بسیار بالایی به کشاورزان تحویل داده می شود که منجر به شکایت آنها شد.
وی گفت: دامداران ، به ویژه دامداران صنعتی ، اغلب از پایین بودن قیمت شیر شکایت دارند.
مدیر دامپروری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: استان های حمل کاه و علوفه با همان قیمت بالا برای استان ما ممنوع است. گلستان اما امسال آنها خروج کاه از استانهای خود را ممنوع کردند.
وی گفت: از طرف دیگر ، به دلیل افزایش قیمت ها ، برای سود بیشتر ، او كاه و علوفه را از استان های سیستان و بلوچستان به استان های همجوار می فرستد. اگرچه مجبور است از صادرات كاه جلوگیری كند ، اما به هر حال قاچاق شده است. آثار.
مدیر دامپروری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر از بنادر استان جو ذرت و سویا وارد می کنیم که هزینه آن برای کشاورز بین 700 تا 800 کیلوگرم است.
وی گفت: ما دو اتحادیه فعال در بحث دامپروری در شهرهای منطقه سیستان داریم ، در منطقه بلوچستان ما اصلاً اتحادیه ای نداریم ، حتی اتحادیه مرکزی استان ما هم کار نمی کند ، اقدامات لازم انجام نشده است توسط کاندیداها.
حسینی ژانگژو گفت: به طور کلی در تمام مناطق سیستان و بلوچستان با مشکل علوفه روبرو هستیم اما به دلیل خشکسالی بیشترین مشکل را در پنج شهر منطقه سیستان داریم.
انتهای پیام / 3139