نعیمه نظامدوست از مردم خواست که با شایعه پراکنی درباره مرگ این هنرمند، خاطر خانواده اش را مکدر نکنند.
نعیمه نظام دوست در گفتگو با مصطفی امامی مجری صحنه گفت: دوستی من و ماه چهره به ۱۳ سال پیش و پروژه نردبام آسمان باز میگردد.
حدود ۱۰ ماه پیش متوجه بیماری ماهچهره شدیم و تصمیم بر شروع درمان در خارج از کشور گرفته شد. ماهچهره در ابتدا تنها معده درد داشت. دکتر معالج ماهچهره در انگلیس قادر به تشخیص این بیماری نبود و ماهچهره بعد از بازگشت به ایران دچار معده درد شدید شد و به بیمارستان امام خمینی مراجعه کرد.
سنگ صفرا، تشخیص اولیه علت این درد بود که البته پس ۱۰ روز بستری در بیمارستان، ماهچهره عمل نشد. با ادامه دار شدن این درد، مدارک بیماری ماه چهره را برای دکتر روحالله میری، عضو هیئت علمی بیمارستان امام خمینی ارسال کردم و پس از معاینه ماهچهره، متوجه شدیم که علت این درد، سرطان لوزالمعده یکی از خطرناکترین سرطانها است. طبق آمار از هر ۱۰ نفر تنها ۲ نفر از این بیماری نجات پیدا میکنند.
وی درباره عشق ماه چهره خلیلی نسبت به ایران و دفن وی در شهر لندن اظهار داشت: ماهچهره ایران را به شدت دوست داشت؛ اما به دلیل سکونت همه افراد خانواده در انگلیس، مجبور به شروع درمان در انگلیس شد و قرار بر بازگشت ماهچهره پس از تمام شدن دوره درمان بود. به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیتهایی در بیمارستانهای انگلیس، دوره درمان ماهچهره طولانیتر شد و عمل این غده به تعویق افتاد.
تشخیص پزشکان در ایران عمل سریع ماه چهره بود، ولی او طبق تشخیص دکترها در انگلیس، شیمی درمانی را آغاز کرد؛ البته چند عمل کوچک نیز برای خارج سازی سنگ کلیه انجام داد، اما هرگز عمل خارج سازی غده سرطانی صورت نگرفت.
نظام دوست با اشاره به خصوصیات اخلاقی خوب و منش والای او اظهار داشت: ماه چهره خوب، مهربان، بی ریا و بی کینه بود. بسیار به معنویات اهمیت میداد به طوریکه با آن حال بد از دکترش تقاضا کرد تا در واپسین روزهای عمرش روزه بگیرد.
نعیمه نظام دوست در انتهای این گفتگو با اشاره به اینکه مرگ ماه چهره خلیلی فقط به دلیل سرطان لوزالمعده بود از مردم درخواست کرد تا با شایعه پراکنی درباره مرگ این هنرمند، خاطر خانواده اش را مکدر نکنند.