در ظروف مسی این مواد خوراکی را نریزید | خطرات استفاده اشتباه از ظروف مسی


ظروف مسی در فرهنگ‌های مختلف از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اما لازم است در استفاده از این ظروف نکاتی را مدنظر داشته باشید تا از مضرات احتمالی آن جلوگیری کنید.

نکات مهم در استفاده از ظروف مسی:

  1. مس و تماس با مواد غذایی:


    • مس فلزی سنگین است و زمانی که با مواد غذایی یا نوشیدنی‌ها تماس پیدا می‌کند، به خصوص مواد غذایی اسیدی یا ترش (که دارای pH کمتر از ۷ هستند)، می‌تواند در محتویات ظرف حل شده و وارد بدن شود. این امر ممکن است منجر به جایگزینی فلز مس با فلزات مفید در بدن، مانند آهن در مغز استخوان، شود و همچنین می‌تواند به تدریج در بدن تجمع پیدا کند.

برای جلوگیری از آسیب دیدن لایه قلع، نباید از سیم ظرفشویی یا لوازمی که سطح را می‌خراشند استفاده کنید. همانند ظروف تفلونی و سرامیکی، باید از وسایل نرم‌تر برای شستشو استفاده کنید تا لایه قلع جدا نشود.

ظروف مسی برای نگهداری مواد غذایی مانند ماست، دوغ، رب گوجه، روغن و به طور کلی هر ماده‌ای که ممکن است مس یا قلع را در خود حل کند، مناسب نیست. این مواد می‌توانند باعث ورود مس یا قلع به مواد غذایی و در نتیجه به بدن شوند که مضر است.

جمع‌بندی:

ظروف مسی اگر به درستی نگهداری و استفاده نشوند، می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. استفاده از ظروف مسی قلع‌اندود شده و رعایت نکات ایمنی در شستشو و نگهداری این ظروف بسیار ضروری است. همیشه از سلامت لایه قلع مطمئن شوید و از استفاده از ظروف مسی بدون سفیدکاری یا سفیدکاری نامناسب پرهیز کنید

بیشتر بخوانید  قیمت جدید خودروهای ایرانی / جدید پژو ۲۰۷ اتوماتیک چند؟ + جدول

دیدگاهتان را بنویسید