درخواست تغییر جنسیت در ایران افزایش یافت / درخواست تغییر جنسیت برای مردان یا زنان؟



به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: برخی از پزشکان در پزشکی قانونی به دلیل سختی کار و حقوق کم اخراج شدند.

«عباس مسجدی» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور درباره وضعیتی که نیروهای این سازمان در آن قرار دارند، گفت: در حال حاضر با حداقل 40 درصد ظرفیت پست های سازمانی مشغول به کار هستیم و می توانم بگویم همکاران ما هستند. حداقل دو برابر بیشتر از همکارانم. ”پزشکی قانونی درآمد دارد. در حوزه آزمایشگاهی و تشریحی هم همین مشکلات را داریم.

مسجدی خاطرنشان کرد: در قانون برنامه ششم توسعه که آخرین مصوبه امسال نیز هست، سالانه 200 نفر در سازمان پزشکی قانونی به منظور رفع برخی کاستی های این سازمان به ویژه در اقشار ضعیف پیش بینی شده است. به دولت قبل این کار را بکنیم و فقط در سال 1378 بعد از کلی کار و نظارت موفق شدیم از یک سازمان اداری – تجاری مجوز بگیریم و در آزمون قبول شویم. از 200 نفری که باید در سازمان پزشکی قانونی پذیرش می شدند، 140 نفر جذب شدند، اما به دلیل سختی کار و مشکلات اجتماعی سازمان و حقوق کم تعدادی از این افراد در همان روزهای اول منصرف شدند و رفتند، یعنی ما مجوز سوخت و مشکل ما حل نمی شود.

وی ادامه داد: این نشان می دهد که کار در پزشکی قانونی سخت و طاقت فرسا است بنابراین هم دولت و هم مجلس باید در این زمینه کمک کنند تا انگیزه مادی متخصصان و پزشکان شاغل در پزشکی قانونی حفظ شود تا این افراد بمانند. در سازمان و ارائه خدمات به مردم.

بیشتر بخوانید  پیج مسیح علینژاد اینستا | 10 سال زندان مجازات ارسال فیلم برای مسیح علینژاد – ایران چطور

رئیس سازمان پزشکی قانونی همچنین درباره افراد دارای کسل کننده جنسیت صحبت کرد و در پاسخ به این سوال که آیا تعداد زنان در این زمینه بیشتر از مردان است، گفت: در مقایسه با کشورهای غربی تعداد ما زیاد نیست اما در مقایسه با سال های گذشته، این سوال بیشتر در مورد زنان است. «این بود. تا 4-5 سال پیش، مردان بیشتر درخواست تغییر جنسیت می کردند، اما در سال های اخیر این تعداد برای زنان افزایش یافته است و ما به تصمیم گیرندگان در این زمینه هشدار داده ایم. مجلس، مجامع فرهنگی و دولت ارزیابی اولیه ای که انجام دادیم و شاید مهمترین دلیلی که تاکنون به آن رسیده ایم، استفاده نامحدود از فضای مجازی است.

مسجدی افزود: البته بر اساس ضوابط علمی دستورات اکیدی برای این درخواست در نظر گرفته ایم و این افراد به مدت یک سال تحت درمان قرار می گیرند و تا زمانی که مطمئن شویم نیاز به تغییر جنسیت نیست مجوز صادر نمی شود. . طبق مطالعات تحقیقاتی ما، قصد داریم بسیاری از افرادی که تغییر جنسیت می‌دهند، بعداً عواقب روانی را تجربه کنند که متأسفانه حتی منجر به اقدام به خودکشی می‌شود.»

دیدگاهتان را بنویسید