داگونا بستنی یه دسر خاص و خوشمزه | طرز تهیه داگونا بستنی +ویدیو


دالگونا بستنی یک دسر خوشمزه و خنک است که از ترکیب قهوه دالگونا و بستنی تهیه می‌شود. قهوه دالگونا نوعی قهوه فوری است که با شکر و آب جوش زده می‌شود تا به یک کرم قهوه‌ای رنگ و خامه‌ای تبدیل شود.

طرز تهیه داگونا بستنی

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری قهوه فوری

2 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آب جوش

1/4 فنجان شیر

2 اسکوپ بستنی وانیلی یا دلخواه

یخ

طرز تهیه:

قهوه فوری، شکر و آب جوش را در یک کاسه کوچک بریزید.

با همزن برقی یا دستی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا قهوه کرم رنگ و پف دار شود.

شیر را در لیوان مورد نظر بریزید.

یخ ها را به شیر اضافه کنید.

بستنی را روی یخ ها قرار دهید.

قهوه دالگونا را به آرامی روی بستنی بریزید.

بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!

نکات:

می توانید از قهوه فوری کلاسیک یا بدون شکر استفاده کنید.

اگر قهوه دالگونا خیلی غلیظ شد، می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.

برای طعم دلخواه می توانید از بستنی با طعم های مختلف مانند شکلاتی، توت فرنگی و … استفاده کنید.

می توانید به جای یخ از شیر سرد استفاده کنید.

برای تزئین می توانید از پودر کاکائو، قهوه فوری، خامه فرم گرفته و … استفاده کنید.

نوش جان!

 

بیشتر بخوانید  علی دهباشی نویسنده و سردبیر مجله بخارا در آستانه جراحی است | چراغ شب های بخارا همچنان روشن است

دیدگاهتان را بنویسید