دامداران از قیمت شیر ​​و لبنیات شکایت دارند / پشت صحنه تعیین قیمت گوشت


به گزارش آژانس فارس از کوچان ، دامداری و دامداری یکی از مشاغل اصلی مردم در روستاهای کشور به ویژه در این شهر است و همین امر باعث شده تا کوچان به یکی از مراکز اصلی تحویل دام سبک و تحویل گوشت قرمز در خراسان رضوی.

در ماه های اخیر ، بیشتر کشاورزان در تهیه مواد اولیه حیوانات و خوراک دام با مشکل جدی روبرو شده اند ، در ازای افزایش هزینه های کار ، حمل و نقل ، داروها ، واکسن ها و غیره. این بخش وجود ندارد

متأسفانه ، یکی از دلایل اصلی کمبود مواد اولیه دامی ، به جز خشکسالی و کاهش بارندگی ، عدم مدیریت صحیح در بخش کشاورزی است ، زیرا امروزه کارگزاران به طور مستقیم در تأمین مواد اولیه مورد نیاز کشاورزان خود درگیر هستند قیمت ها و دولت می توانند اجاره ها را کاهش دهند ، برنامه ریزی و قیمت گذاری مناسبی را انجام دهند.

دامداران یکی از تامین کنندگان اصلی صنایع لبنی و گوشتی هستند و ادامه این سو mis مدیریت باعث می شود تا مردم در تأمین نیاز خود به شیر ، لبنیات و حتی گوشت با مشکلات بسیار جدی روبرو شوند.

دولت باید تا حدی که مواد اولیه را تأمین کند ، در قیمت گذاری شیر خام مشارکت کند

در مصاحبه با خبرنگار فارس ، یكی از پرورش دهندگان كوچانی با تأكید بر اینكه مشكل بسیاری از پرورش دهندگان تهیه اقلام لازم است ، اظهار داشت: اقلام یا گران هستند یا با هزینه شیر ، گوشت و دام مطابقت ندارند یا اصلاً در بازار نیست.

محمد طاهر شکری ادامه داد: دانه ذرت حدود 6 تا 7 تن در اختیار کشاورزان قرار می گیرد اما میزان مصرف حدود 17 تا 18 تن است و این اختلاف را باید بازار آزاد با قیمت های بالا تأمین کند.

وی با اشاره به اینکه برای یک گله 260 گاو در ماه باید از 22 تا 24 تن جو توزیع شود ، اما سهم کشاورز تنها 12 تن در ماه است ، گفت: شاید تا حدود یک سال پیش کشاورز مستقیم ورود می کرد از سایت بازار تهیه شده است ، اما از آن زمان ما با محدودیت های جدی در تهیه داده های ورودی روبرو شده ایم و ورودی ها قطره قطره داده می شوند.

کوچانی ، کشاورز 19 ساله لبنیات به بابیان اینکه تمام هزینه ها مانند حمل و نقل در یک سال گذشته به شدت افزایش یافته است ، گفت: وی گفت: “هزینه حمل یک کیلوگرم جو یا ذرت از بندر امام خمینی (ره) 500 کیلوگرم است.” تومان بود اما اکنون این تعداد به 720 تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید  ببینید | روایت رئیس سازمان غذاودارو از افزایش 3 برابری مصرف رمدسیویر در ایران

وی با یادآوری اینکه کشاورز 18 میلیون تن برای یک ماشین سویا باید پرداخت کند ، افزود: هزینه های کشاورز مانند واکسن ، نیروی کار ، حمل و نقل و غیره. در سال گذشته چندین برابر شده است و از آنجا که دولت برخی از مواد اولیه را در قیمت گذاری شیر فراهم می کند ، مواد اولیه و محصولات لبنی نیز درگیر هستند ، که درست نیست.

شکری تأکید کرد: دولت باید بر اساس مبلغی که به کشاورز می دهد در قیمت گذاری مشارکت کند ، نه اینکه 70 درصد اقلام و تجهیزات را آزادانه تأمین کنیم و دولت هنگام تعیین قیمت خام در مورد یارانه 30 تا 40 درصدی تصمیم بگیرد. شیر ، گوشت و دام

وی با اشاره به اینکه در همه دنیا به این نتیجه رسیده اند که تطابق بین عرضه و تقاضا بهترین عامل برای ثبات بازار است ، توضیح داد: تمرکز بر این مهم نه قاچاق است و نه رانت. نه ، برخی از مردم ارز 4200 تومانی را می خورند و میلیاردر می شوند و در مقابل جامعه دام به فقر مطلق دچار می شوند.

شکری بابیان اینکه دولت باید اجازه دهد تقاضا و تقاضا مطابقت داشته باشد ، گفت: “وزن گوساله از 3 ماهگی تا 18 ماهگی حدود 650 کیلوگرم است و در این مدت حدود 2.5 تن کنسانتره طول می کشد.” فرض کنید 12.5 میلیون تن تنها قیمت مواد غذایی باشد و در ازای قیمت یونجه ، نیروی کار و غیره باید در نظر گرفته شود.

پرورش دهنده کوچانی با تأکید بر اینکه دولت باید در تعیین قیمت مشخص و منصفانه از نظرات خبره و فنی متخصصان این حوزه ، به ویژه پرورش دهندگان استفاده کند ، افزود: کشور باید به گونه ای تعریف شود که در این مرحله نه به کشاورزان آسیب برساند و نه به مصرف کنندگان. .

دولت در خواب است و هیچ اقدامی برای حمایت از پرورش دهنده انجام نمی دهد

کوچانی ، پرورش دهنده دیگر ، در مصاحبه با فارس بابیان اینکه دولت پاسخگوی نیازهای این قشر از جامعه نیست و کشاورز باید کمک های لازم را از بازار آزاد آزاد انجام دهد ، گفت: وی گفت: قیمت شیر ​​سرشار از چربی و پروتئین این کارخانه 5200 تن از یک کشاورز خریداری می کند ، در حالی که برای تهیه قلم به عنوان علوفه ، زمین یا حیاط باید برای گوشت گاو استفاده شود.

بیشتر بخوانید  وام 1 تریلیون دلاری برای مشکلات خوزستان سرگرم کننده است - خبرگزاری شهردار | اخبار ایران و جهان

محمد حسین زیبائی ادامه داد: “اگر ما گوساله را برای محصولات لبنی بفروشیم ، بهتر است 2 سال هزینه و تلاش برای تغذیه آن صرف شود و امروز شخصی که ناخرد

وی با اشاره به اینکه دولت در خواب است و هیچ کاری برای حمایت از پرورش دهنده انجام نمی دهد ، توضیح داد: بیشتر کشاورزان نسبت به سالهای گذشته ضررهای وصف ناپذیری متحمل شده اند و به مرز ورشکستگی رسیده اند ، قیمت هر کیلوگرم کنسانتره بین 7.5 تا 8 هزار تن است . اما می توان شیر را حداکثر با قیمت 5200 از یک دامدار خریداری کرد ، بنابراین مشکل ما قیمت نامتناسب آن است.

زیبائی با یادآوری اینکه سال گذشته به ازای هر کیلوگرم کاه 600 تا 700 تن تولید شده است اما امسال از 3800 به 5000 تن رسیده است ، اظهار داشت: قیمت کالاها چند برابر شده اما قیمت فروش شیر و گوشت برای دامداران چندان نیست در حال تغییر است. مانند سال گذشته ، گوشت گاو 100000 تن بود ، اما امسال هیچ کس کیلویی 86000 تن را خریداری نمی کند.

عوامل اصلی تعیین کننده قیمت دام و گوشت ، بازرگانان هستند

مدیر مجتمع دامداری بهار کبوشان در گفت وگو با فارس بابیان اینکه گوشت بره باید 30 کیلوگرم کنسانتره در دوره پرواربندی مصرف کند ، اظهار داشت: در حال حاضر دولت 5 کیلوگرم کنسانتره با قیمت 4000 تن به عنوان یارانه و دیگری تأمین می کند. 25 کیلوگرم با قیمت 7000 تومان باید از بازار آزاد تأمین شود که به هیچ وجه سودآور نیست.

بهزاد کوهستانیان با اشاره به اینکه قیمت کاه تا سال گذشته هر کیلوگرم 500 تن تحویل می شد اما امسال این رقم به 5 هزار تن رسید ، توضیح داد: برای هر کیلوگرم گوشت زنده حدود 60 هزار تن برای مواد غذایی ، نگهداری ، اگر قیمت گوشت بره در بازار آزاد به 45 تا 50 هزار تن در هر کیلوگرم برسد ، کارگر باید توسط کشاورز پرداخت شود ، که این به معنای خسارت غیر قابل جبران است.

بیشتر بخوانید  انجمن خیرین قرآن در کرمانشاه تأسیس می شود - خبرگزاری مهر خبرهای ایران و جهان

وی با تأکید بر اینکه عرضه زیاد است اما تقاضا کم است و کارگزار آخرین عامل تعیین کننده قیمت دام و گوشت در هر شرایطی است ، گفت: قیمت دام طی دو سال گذشته تغییری نکرده است ، اما در عوض قیمت دام ، دارو و سایر خدمات افزایش یافته است. “4 بار وجود دارد.

مدیر اجرایی مجتمع دامپروری هوبوشان یادآور شد: مهمترین و اساسی ترین حمایت دولت آزادسازی صادرات و خرید تضمینی است ، به طوری که قیمت شیر ​​و گوشت کمی افزایش یابد و البته هزینه ورودی نیز باید کاهش یابد ، تا مصرف کننده بتواند قیمت مناسب تری را بدست آورد. “رسیدن و قدرت خرید.

تلیسه های باردار را حتی به قیمت جوجه های گوشتی خریداری نکنید!

یک پرورش دهنده دیگر در کوچان که یک مزرعه نیمه صنعتی را اداره می کند ، در مورد مشکلات زیادی که طی یک سال گذشته در تأمین دام وجود دارد به فارس گفت: “ما به یک سوم از حیواناتی که برای دام می آیند نیاز داریم و در عوض باید چرا کنیم. “از علف های هرز بیابانی استفاده کنید که کپک زده و سیاه هستند.

امین ادی بابیان اینکه برای دامداری های صنعتی و نیمه صنعتی جهاد کشاورزی قوچان جهاد کشاورزی از طریق شرکت تعاونی اصلاح نژاد گاو از بازار خرید و فروش می کند ، توضیح داد: این 1200 تن است ، اما 4800 تن خریداری می شود.

وی با تأکید بر اینکه پرورش دهندگان قوچان به مرز ورشکستگی رسیده اند ، افزود: امروز هیچ کس در بازار گاو زنده حتی تلیسه های باردار خریداری نمی کند که در گذشته حالت خوبه آنها به قیمت گوشت گاو فروخته نمی شدند.

ادی ادامه داد: دیگر علوفه ای برای تأمین غذا وجود ندارد و دام های تولیدی که 5 سال روی آن کار شده باید معیوب باشد تا دامپزشک مجوز کشتار را صادر کند.

باید بگویم طبق آمار ، شهرستان کوچان 572،428 رأس دام سبک و 16،744 رأس دام سنگین دارد و 44٪ از ارزش تولیدی به محصولات دامی توزیع می شود که در توزیع دام هایی مانند جو ، ذرت و دانه های سویا به درستی مدیریت می شود. و تعادل قیمت بین محصولات می تواند کشاورزان را از غفلت دولتها نجات دهد.

=============================

گزارش: مجید جعفری مقدم

=============================

انتهای پیام / 70043


دیدگاهتان را بنویسید