رئیس سابق کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: اگرچه این برنامه ها از زمان آقای رئیسی به صورت سند تحول ارائه می شود ، اما واقعیت این است که قوه قضاییه باید از نظر علمی ، عملی و کیفی دگرگون شود.
محمدعلی نجفی توانا در گفت وگو با ایسنا ، در مورد انتظارات رئیس جدید قوه قضائیه با بیان اینکه اگرچه انتصاب رئیس جدید بر اساس انتصاب یا انتخابات مردمی زمینه را برای تغییر در برنامه ها و سازوکارهای دولت فراهم می کند ، اظهار داشت: در امروز در جهان ، مدیر فقط یک جنبه هماهنگی دارد و مدیر در راستای تلفیق برنامه های بلند مدت از گذشته ، تقویت مکانیسم های اجرای برنامه های میان مدت و تکمیل برنامه های کوتاه مدت در جهت مدیریت بهینه موسسه تحت مدیریت.
وكیل گفت: این امر به دلیل استقلال قاضی در دادگستری مشهودتر است. “رئیس قوه قضائیه معمولاً ادارات اداری را مدیریت می کند و وجود قوه قضائیه را تقویت می کند ، یعنی. استقلال و درآمد قاضی و سرعت دادرسی “، وی گفت.
رئیس سابق کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به رئیس جدید دادگستری گفت: “آقای Edgey مانند آقای رئیسی سابقه داوری و مدیریت در دادگستری بالاتر را دارد و از نقاط ضعف ، نیازها و نیازهای این دادگستری چاره ای جز رعایت موازین قابل قبول در دادگستری برای اقدام در چارچوب قانون نیست. ما امیدواریم که او در امور جناح خود دخالت نکند و به دنبال سیاسی کاری قوه قضائیه نباشد و تا آنجا که ممکن است تلاش خواهد کرد تا سیاست در قوه قضاییه دخالت نکند ، زیرا وقتی سیاست از طریق قوه قضائیه وارد می شود ، عدالت بیرون می آید.
وی ضمن پیشنهاد استخدام وکلای مستقل در دادگستری گفت: “قوه قضاییه از وضعیت خوبی برخوردار نیست. اگرچه از زمان آقای رئیسی طرح هایی در قالب سند تحول مطرح شده است ، اما واقعیت این است که قوه قضائیه از یک دانشکده علمی از نظر عملی و کیفی. “این در حال تکامل است و تحت این شرایط نمی تواند شایسته مردم ایران باشد و کار برقراری عدالت را انجام دهد ، بنابراین کار آقای اژه ای بسیار دشوارتر از قبل خواهد بود. رئیسان ، زیرا ما در زمانی که انتظارات مردم افزایش یافته و آستانه مقاومت آنها پایین آمده و شرایط به گونه ای است که اگر انتظارات آنها برآورده نشود ، زنگ خطری برای رهبران جامعه خواهد بود.
نجفی توانا خاطرنشان کرد: توصیه ما به آقای اجی این است که یک بار به سخنان وکلای قدیمی و باتجربه توجه کرده و آسیب شناسی کنید ، زیرا بدون آسیب شناسی همه چیز شعار خواهد بود و در را به همان پاشنه ای که تبدیل به این روز توفیقی در کشور حاصل نمی شود. من اطمینان دارم که آقای اژه ای ، با طیف وسیعی از دیدگاه های خود ، این گفتمان آسیب شناختی را به عنوان چراغ راهنما مشاهده خواهد کرد. قوه قضاییه تنها با اتکا به خود موفق نخواهد شد ، بنابراین توصیه می کنیم که آنها در اجرای برنامه ها با روسای شعب دیگر هماهنگ شوند و از ابزارهای قوه قضائیه ، یعنی نهاد وکالت ، به خوبی استفاده کنند.
سرانجام ، این وکیل گفت: “آقای اژه ای ، با فاصله گرفتن از سیاست قبلی تحت فشار قرار دادن نهاد حقوقی ، سعی در استفاده از این نهاد به عنوان دستی قدرتمند دارد و می داند که وکلا خودی هستند و اگر سو mis تفاهم وجود داشته باشد ، این به دلیل تابع رهبران کشور. “به عنوان یک فعال صنفی ، من می گویم که اگر قوه قضاییه به زور با نهادهای مدنی رفتار کند ، پایان دادگستری کشور کاهش می یابد. باید بگویم که مدیران وکالت آماده همکاری با دادگستری هستند ، بنابراین می خواهم جلوی این کار را بگیرم لایحه استقلال کانون وکلا به دلایل مختلفی در گام اول و از باشگاه ها خواسته است که اساسنامه خود را پیشنهاد دهند.
انتهای پیام