خوشمزه ترین غذاهای خیابانی از نگاه نشنال جئوگرافیک


چای نعنا – مراکش چای نعنا، مراکش

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

فنجان ها را با نعناع پر می کنند، شکر به آن اضافه می کنند و برای تهیه چای سبز مراکشی آماده می شوند. این نوشیدنی در طول یک روز گرم در مراکش روح را تازه می کند و بر تشنگی رفع می کند. تهیه و لذت بردن از چای بخشی از فرهنگ مراکشی است و تجربه ای است که هر بازدیدکننده مراکشی باید آن را امتحان کند.

خوشمزه ترین غذاهای خیابانی از نگاه نشنال جئوگرافیک

بازار شبانه میائوکو، تایوان بازار شبانه میائوکو، تایوان

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

بازار شبانه چیلانگ در میاکوی تایوان، با معبد قدیمی در وسط، تمرکز بیشتری بر این جشن دارد. فانوس‌های زرد بازار غرفه‌هایی را با غذاهای سنتی تایوانی خوشمزه و وسوسه‌انگیز، مانند سوپ‌های نودل خوشمزه، املت صدف، حلزون، برنج چسبنده و محصولات جانبی نمایش می‌دهند. تایوانی ها و گردشگران معتقدند که سفر به تایوان بدون امتحان دسر «حباب یخ» کامل نمی شود. دسر تهیه شده از آلو سیاه و محبوب در بین مردم محلی.

دامپلینگ شانگهای، چین

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

فروشندگان خیابانی در شانگهای تنقلات محلی محبوب (دونات) را ارائه می دهند. کوفته ها در طعم ها و ترکیب های زیادی در خیابان های شانگهای موجود هستند.

نودلز تایلند نودلز، تایلند

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

رشته های پر شده با رشته فرنگی که روی آتش مستقیم تهیه می شوند، تمرکز اصلی آشپزی در شهر بانکوک چین است. مهارت این سرآشپزهای چینی و اثبات خلاقیت آنها دلیلی است که بسیاری از رهگذران نمی توانند در برابر امتحان این غذا مقاومت کنند.

روده مرغ کبابی در فیلیپین روده مرغ، فیلیپین

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

فروشندگان فیلیپینی یک غذای محلی به نام isav manok تهیه کرده اند که حاوی روده مرغ کبابی است که ابتدا در مواد آغشته می شود و سپس کباب یا سرخ می شود تا تمام شود. این میان وعده معمولا با انواع سس های شیرین، ترش و تند سرو می شود.

بیشتر بخوانید  مدارس کدام استان ها از 27 اردیبهشت باز خواهند شد ؟

غذای هندی در ساحل (گوا) غذا در ساحل، هند

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

وقتی در کنار ساحل در گوا قدم می زنید و باید استراحت کنید، غذای ساحلی در غرفه های ساحلی موجود است. فروشندگان متعددی از ساموس، مرغ و سایر غذاهای محبوب هندی در ساحل آنجونا (پناهگاه قدیمی هیپی ها، که امروزه مکانی جذاب برای دوستداران سفر رایگان و سواحل آفتابی است) قرار دارند.

ملخ – چین: ملخ، چین

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

غذاهای خیابانی چینی، مانند این دسته از ملخ های روی تف، اغلب باعث می شود که گردشگران خارجی با چشمان و ابروهای بالا به آنها نگاه کنند. اما خوردن حشرات آنطور که فکر می کنید غیر معمول نیست. سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد تخمین می زند که مردم در سراسر جهان بیش از 1400 گونه حشرات غنی از پروتئین مصرف می کنند.

ساندویچ بانه می: ساندویچ بانه می، ویتنام

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

لبخند فروشندگان غذاهای خیابانی در کنار ارائه غذاهای خوشمزه در ویتنام باعث می شود نتوانید در برابر امتحان این نوع غذاهای خیابانی که میراث استعمار ویتنامی است مقاومت کنید. ساندویچ بانه مای از نان باگت فرانسوی پر شده با انواع گوشت و سبزیجات خوشمزه تشکیل شده است. این ساندویچ ها در ویتنام بسیار محبوب هستند، به خصوص برای صبحانه یا ناهار

سوسیس در آلمان سوسیس، آلمان

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

فقط بهترین سوئیسی ها در این ایستگاه اسنک در آلمان سرو می شوند. فستیوال ساکسنهاوزن براتوورست، بوکورست و سایر سوسیس های سوئیسی را با طعم نوشیدنی های خاص ارائه می دهد. (توجه: vurst در آلمانی به معنای سوسیس است و براتورست سوسیس است که از گوشت گاو، خوک یا گوشت گاو تهیه می شود.

بیشتر بخوانید  عکس تولد لاکچری بهاره رهنما در 48 سالگی

سوچی، پرو: سیویچه، پرو

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

محبوب ترین غذاهای خیابانی از دیدگاه نشنال جئوگرافیک

این غذا در سراسر آمریکای لاتین محبوب است و از آب مرکبات (آب لیمو در این عکس) برای طعم دادن و ترکیب ماهی خام و غذاهای دریایی استفاده می کند.

منبع: lastsecond


دیدگاهتان را بنویسید