خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه



طرز تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک)


خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به کرمانشاه می‌باشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک ) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز دارد. با دلگرم همراه شوید .


خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه


طرز تهیه خورش ونوشک کرمانشاهی مجلسی


مواد لازم جهت تهیه خورش ونوشک


  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم

  • ونوشک ۲۰۰ گرم

  • گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد

  • پیاز بزرگ ۱ عدد

  • زعفران دم کرده به اندازه کافی

  • روغن مایع به اندازه کافی

  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه خورش ونوشک


  1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.

  2. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

  3. پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید سپس تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با زردچوبه و فلفل یکدست شود.

  4. در همین حین گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای ( مانند خورشت قیمه ) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)


خورش تره – روش پخت خورش تره گیلانی


خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت


طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  مربای انجیر

دیدگاهتان را بنویسید