طرز تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک)
خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به کرمانشاه میباشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک ) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز دارد. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه خورش ونوشک کرمانشاهی مجلسی
مواد لازم جهت تهیه خورش ونوشک
-
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم -
ونوشک ۲۰۰ گرم -
گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد -
پیاز بزرگ ۱ عدد -
زعفران دم کرده به اندازه کافی -
روغن مایع به اندازه کافی -
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری -
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش ونوشک
-
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. -
اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. -
پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید سپس تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با زردچوبه و فلفل یکدست شود. -
در همین حین گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای ( مانند خورشت قیمه ) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)
خورش تره – روش پخت خورش تره گیلانی
خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت
طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی