خورش ماهی جنوبی درست کن انگشتاتم میخوری! | طرز تهیه خورش ماهی به سبک جنوبی‌ها +ویدئو


طرز تهیه خورش ماهی به سبک جنوبی‌ها 

 

خورش ماهی یک غذای محبوب ایرانی است که با استفاده از ماهی، سبزی، ادویه‌جات و چاشنی‌های مختلف تهیه می‌شود. این خورش به دلیل طعم و مزه دلنشین و همچنین خواص مفیدش، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

* پیاز درشت: 1 عدد

* ماهی شیر: به دلخواه

* گشنیز و شنبلیله: 1 کاسه کوچک

* سیر: 4 حبه

* نمک، فلفل، پودر کاری و زردچوبه: به مقدار لازم

* تمرهندی: نصف لیوان

* رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

2. سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

3. گشنیز و شنبلیله را پاک کنید و ریز خرد کنید. سپس آنها را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سبزی تیره شود.

4. نمک، فلفل، پودر کاری و زردچوبه را به سبزی اضافه کنید و تفت دهید.

5. تمرهندی را با آب خیس کنید و صاف کنید. سپس آب تمرهندی را به سبزی اضافه کنید.

6. رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و تفت دهید.

7. ماهی را به خورش اضافه کنید و تفت دهید.

8. به مقدار لازم آب به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

9. در انتهای پخت، شعله را خاموش کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورش بخارپز شود.

نکات:

* می‌توانید از انواع مختلف ماهی مانند شیر، قزل‌آلا، سوف و … در این خورشت استفاده کنید.

* برای طعم ترش‌تر خورش، می‌توانید از رب انار ترش نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  صحنه ای جالب از وزن کردن یک بچه پنگوئن شیطون | وزن کردن بچه پنگوئن امپراتور ۹۷ روزه را ببینید +ویدئو

* اگر تمایل دارید خورش شما رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید از 1 قاشق غذاخوری رب خرما نیز استفاده کنید.

* این خورش را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید