آش مالاگورم یک غذای ایرانی است که طرز تهیه آن را در مطلب زیر مشاهده می کنید
مواد ضروری خورش ملاکورمه شمالی
- تخم مرغ: 5 عدد
- گوجه فرنگی: 500 گرم
- بادمجان: 10 عدد متوسط
- سبزیجات (جعفری، گشنیز و یک دسته کوچک نعنا): 700 گرم
- پیاز داغ: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: یک بوته
- آب: به مقدار لازم
- روغن: به میزان لازم
- فلفل، زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ملاکورمه شمالی
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به قطعات بزرگتر خرد می کنیم و یکی دو ساعت داخل آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف شود.
در این فاصله سبزی ها را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.
بعد از اینکه بادمجان ها را از آب خارج کردید خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید سپس سبزی خرد شده را داخل بادمجان ها بریزید و کمی تفت دهید.
گوجه فرنگی، سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و به مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد سرخ شوند.
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین را به آب اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا آرام آرام بپزند و داخل روغن بیفتند.
در نهایت تخم مرغ ها را روی آب گوشت بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
تخم مرغ ها را نمک زده و غذای آماده را سرو کنید.
منبع: نمناک