خورش مالاگورما یکی از بی نظیرترین غذاهای مازندرانی است


آش مالاگورم یک غذای ایرانی است که طرز تهیه آن را در مطلب زیر مشاهده می کنید

مواد ضروری خورش ملاکورمه شمالی

  • تخم مرغ: 5 عدد
  • گوجه فرنگی: 500 گرم
  • بادمجان: 10 عدد متوسط
  • سبزیجات (جعفری، گشنیز و یک دسته کوچک نعنا): 700 گرم
  • پیاز داغ: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر: یک بوته
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • فلفل، زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم

خورش مالاگورما یکی از بی نظیرترین غذاهای مازندرانی است

طرز تهیه خورش ملاکورمه شمالی

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به قطعات بزرگتر خرد می کنیم و یکی دو ساعت داخل آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف شود.

در این فاصله سبزی ها را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.

بعد از اینکه بادمجان ها را از آب خارج کردید خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید سپس سبزی خرد شده را داخل بادمجان ها بریزید و کمی تفت دهید.

گوجه فرنگی، سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و به مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد سرخ شوند.

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین را به آب اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا آرام آرام بپزند و داخل روغن بیفتند.

در نهایت تخم مرغ ها را روی آب گوشت بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

تخم مرغ ها را نمک زده و غذای آماده را سرو کنید.

منبع: نمناک

بیشتر بخوانید  راهنمای کامل مهاجرت به استرالیا: از ویزا تا اقامت دائم

دیدگاهتان را بنویسید