خورش قارچ یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتوانید آن را به عنوان ناهار یا شام سرو کنید.
طرز تهیه خورش قارچ
مواد لازم :
قارچ: 400 گرم
گوشت خورشتی: 400 گرم
پیاز: 1 عدد
آلو بخارا: 10 عدد
رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
کره: به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سپس در قابلمهای مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
گوشت خورشتی خرد شده را در قابلمه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجهفرنگی را هم به قابلمه اضافه کنید. تمام مواد را کاملا با هم تفت دهید تا گوشت طعمدار و خوشرنگ شود.
4 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. اجازه دهید خورش به مدت 1 تا 2 ساعت بپزد تا گوشت نرم شود.
قارچها را ورقه ورقه کنید و در تابهای جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود.
قارچهای تفت داده شده، زعفران دم کرده و آلو بخارا را به خورش اضافه کنید.
خورش را به مدت 30 دقیقه دیگر بپزید تا جا بیفتد.
خورش قارچ را با پلو زعفرانی یا نان سرو کنید.
نکات:
میتوانید به جای گوشت از مرغ یا سویا نیز استفاده کنید.
برای طعم بهتر خورش میتوانید از 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره نیز استفاده کنید.
اگر میخواهید خورش قارچ شما مجلسیتر باشد، میتوانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در آن استفاده کنید.