خورش فسنجون رو میتونی بدون گردو هم درست کنی! | طرز تهیه خورش فسنجان بدون گردو +ویدئو


 

خورش فسنجان یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از مغز گردو و رب انار ترش استفاده می‌شود. خورش فسنجان معمولاً با قطعات کوچک گوشت مرغ یا گوشت قرمز و برنج سرو می‌شود.

مواد لازم:

* قطعات مرغ: ۵۰۰ گرم

* پیاز: ۲ عدد

* رب انار: ۱ پیمانه

* رب گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه

* کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم

* زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

* نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش فسنجان بدون گردو:

۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

۲. قطعات مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

۳. رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا با مرغ مخلوط شوند.

۴. کدو حلوایی را پوست بگیرید و خرد کنید و به خورش اضافه کنید.

۵. مقداری آب اضافه کنید تا مواد خورش کاملاً بپوشاند.

۶. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۱-۲ ساعت بجوشد تا جا بیفتد.

۷. در ۵ دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

۸. خورش را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

 برای اینکه خورش فسنجان شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از مرغ تازه استفاده کنید.

 اگر می‌خواهید خورش شما رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید از رب انار ترش و شیرین به نسبت مساوی استفاده کنید.

طرز تهیه خورش فسنجان بدون گردو با کدو حلوایی

خورش فسنجان با کدو حلوایی یکی از انواع خورش‌های فسنجان است که در آن به جای گردو از کدو حلوایی استفاده می‌شود. این خورش طعمی متفاوت و خوشمزه دارد و برای افرادی که به گردو حساسیت دارند یا به دنبال یک خورش کم کالری هستند، گزینه مناسبی است.

بیشتر بخوانید  ماکتل خیار و لیمو: خنکای تابستان در یک لیوان! | طرز تهیه ماکتل خیار و لیمو +ویدیو

طرز تهیه این خورش تقریباً مشابه طرز تهیه خورش فسنجان با گردو است. با این تفاوت که در این دستور، به جای گردو، کدو حلوایی استفاده می‌شود.

برای تهیه این خورش، ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس قطعات مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا با مرغ مخلوط شوند. کدو حلوایی را پوست بگیرید و خرد کنید و به خورش اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید تا مواد خورش کاملاً بپوشاند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۱-۲ ساعت بجوشد تا جا بیفتد. در ۵ دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید. خورش را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید