مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

خورش فسنجان با مايكروويو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


Imageمواد لازم :
250 گرم مغز گردو چرخ كرده
600 گرم مرغ
5/3ـ3 ليوان (700ـ600 ميلي ليتر) آب
5ـ4 قاشق غذاخوري شكر
5 قاشق غذاخوري رب انار
2 قاشق غذاخوري پياز سرخ كرده
به ميزان لازم نمك و زعفران

طرز تهیه :
مغز گردوي چرخ شده را در يك ظرف مسطح مي ريزيم و به مدت 6ـ4 دقيقه با قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم. در اين فاصله دوبار آنرا هم مي زنيم تا گردو تفت داده شود. سپس مرغ را خرد كرده و به همراه گردو،‌ پيازداغ، آب و نمك داخل ظرف گودي قرار مي دهيم

ظرف را با درپوش به مدت 20 دقيقه با قدرت 100%‌ حرارت مي دهيم. سپس رب انار، شكر و زعفران حل شده در آب را به آن اضافه كرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 15ـ12 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروويو قرار مي دهيم تا خورش كاملاً به روغن بيافتد.
ميزان شكر و رب انار بنا به سليقه تغييرپذير مي باشد.


بیشتر بخوانید  مافین سبوس گندم و کشمش خوش طعم و مرطوب
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *