خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج



طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی مرحله به مرحله


خورش سیرابیج خورشی هست که به راحتی و در کمتر از بیست دقیقه حاضر میشه. با دلگرم همراه شوید.


خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج


طرز تهیه سیر واویج گیلانی (سیر قلیه)


مواد لازم جهت تهیه خورش سیر واویج


  • برگ سیر تازه = 3 عدد

  • تخم مرغ = 3 عدد

  • لپه = 1 فنجان

  • مرغ یا گوشت اردک = نصف یا یک عدد کوچک

  • نمک و فلفل و زردچوبه = بمقدار لازم


طرز تهیه خورش گیلانی سیر واویج


  1. اول برگ سیر را می شوییم و با چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم

  2. و بعد آنرا خوب سرخ می کنیم

  3. کمی زرد چوبه میزنیم و اردک یا مرغ را می گذاریم بپزد

  4. همراه با لپه و برگ سیر را اضافه می کنیم

  5. وقتی غذا آبش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم نوش جانتان غذای گیلان.


نکته برای تهیه خورش سیرابیج


  • با توجه به اینکه حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن کم میشود, در مقدار اولیه دقت کنید و به اندازه کافی استفاده کنید.

  • تعداد تخم مرغ ها باید متناسب با حجم سیر باشد, مثلا برای ۳ دسته برگ سیر با حجم متوسط ” دو عدد تخم مرغ درشت .


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران


قیساوا | طرز تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا


خورش یخنی | خورش محلی درگز


طرز تهیه ی پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه گندمک شیرین شده به روشی نوین در منزل

دیدگاهتان را بنویسید