«نان بربری» در جایگاه سوم جهان، «نان سنگک»، «نان شیرمال» و «نان تافتون» بهترتیب در جایگاه بیستویکم، بیستودوم و چهلونهم برترین نانهای جهان قرار گرفتند.
به گزارش سایت طلا،نان بربری نوعی نان است که پخت آن در ایران مرسوم است و به هر دو شیوهٔ سنتی و صنعتی تولید میشود.
طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی خمیر مایه است که پیش از پخت به وسیلهٔ نانوا روی خمیر نان مالیده میشود. همچنین گاهی در حین پخت این نان مقداری کنجد به آن اضافه میگردد.
اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید