خودت توی خونه با این روشی که میگم کنسرو نخود فرنگی درست کن | طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی +ویدئو


طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی 

 

نخودفرنگی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. پروتئین موجود در نخودفرنگی برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است. فیبر موجود در نخودفرنگی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. ویتامین‌های موجود در نخودفرنگی برای سلامت چشم، پوست و سیستم ایمنی بدن ضروری هستند. مواد معدنی موجود در نخودفرنگی برای سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها و قلب ضروری هستند.

کنسرو کردن نخود فرنگی یک روش عالی برای نگهداری طولانی مدت این سبزیجات مغذی است. کنسرو نخود فرنگی در جای خشک و خنک تا یک سال ماندگاری دارد و نیازی به نگهداری در یخچال ندارد.

مواد لازم:

* نخود فرنگی تازه

* نمک

* شیشه‌های در فلزی

طرز تهیه:

1. نخود فرنگی را در آب جوش ریخته و به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید. نمک را در حین پخت اضافه کنید، اما زیاده روی نکنید تا نخود فرنگی‌ها شور نشوند.

2. شیشه‌ها را خوب بشویید و درهای فلزی سالمی روی آنها بگذارید. بهتر است شیشه‌های کوچک انتخاب کنید تا بعداً که در آنها را باز کردید، بیشتر از یک هفته در یخچال قابل نگهداری باشند.

3. نخود فرنگی‌های پخته را در شیشه‌ها بریزید و تا حد امکان آب آنها را داخل شیشه بریزید.

4. در شیشه‌ها را محکم ببندید و آنها را در قابلمه‌ای آب جوش قرار دهید. شیشه‌ها باید به طور کامل در آب غوطه ور شوند.

5. شیشه‌ها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش بجوشانید. بعد از 15 دقیقه، شیشه‌ها را از آب جوش خارج کرده و در همان حالت وارونه روی کابینت قرار دهید.

بیشتر بخوانید  آیا زمان خرید طلا فرا رسیده است؟

6. شیشه‌ها را به مدت 24 ساعت در همان حالت وارونه قرار دهید تا هوای داخل آنها خارج شود.

7. بعد از 24 ساعت، شیشه‌ها را برگردانید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات:

* برای پخت نخود فرنگی، از نخود فرنگی تازه استفاده کنید. نخود فرنگی‌های منجمد یا کنسروی برای کنسرو کردن مناسب نیستند.

* نمک را به مقدار کم اضافه کنید تا نخود فرنگی‌ها شور نشوند.

* شیشه‌ها را قبل از پر کردن از نخود فرنگی، کاملاً بشویید تا عاری از هرگونه آلودگی باشند.

* در شیشه‌ها را محکم ببندید تا هوا وارد آنها نشود.

* شیشه‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید