خودت این ترشی بچه ذرت لاکچری رو توی خونه درست کن! | ترفند درست کردن ترشی ذرت +ویدئو


 ترفند درست کردن ترشی ذرت

 

ترشی ذرت، نوعی ترشی است که از ذرت تازه یا کنسروی تهیه می شود. این ترشی معمولاً با سرکه، نمک، فلفل و سایر ادویه جات تهیه می شود.

طرز تهیه ترشی بچه ذرت

مواد لازم ترشی بچه ذرت:

* بچه ذرت تازه 

* سرکه سفید

* نمک

* فلفل

* سیر

* فلفل سبز (اختیاری)

طرز تهیه ترشی ذرت:

1. بچه ذرت ها را بشویید و پوست بگیرید.

2. بچه ذرت ها را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید.

3. یک شیشه ی تمیز و دردار انتخاب کنید.

4. بچه ذرت های خرد شده را در شیشه بریزید.

5. در یک کاسه، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

6. محلول سرکه و نمک را روی بچه ذرت ها بریزید.

7. در صورت تمایل، سیر و فلفل سبز را نیز به شیشه اضافه کنید.

8. در شیشه را محکم ببندید.

9. شیشه را در یک قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

10. شیشه را از آب جوش خارج کنید و بگذارید خنک شود.

11. شیشه را در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم:

* برای تهیه ترشی بچه ذرت، از بچه ذرت های تازه یا کنسروی استفاده کنید. بچه ذرت های تازه دارای رنگ زرد روشن و پوستی نازک هستند.

* برای تهیه ترشی بچه ذرت، از سرکه سفید استفاده کنید. سرکه سفید باعث می شود ترشی طعم ترش تری داشته باشد.

* مقدار نمک و فلفل را به سلیقه خود تنظیم کنید.

* برای طعم دار کردن ترشی می توانید از سایر ادویه جات نیز استفاده کنید. برخی از ادویه جات مناسب برای ترشی بچه ذرت عبارتند از: فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، سیر و زیره.

بیشتر بخوانید  بلندترین استخر بی نهایت جهان را در دبی پایتخت امارات ببینید +ویدئو

ماندگاری ترشی بچه ذرت:

ترشی بچه ذرت در صورت نگهداری صحیح، تا یک سال قابل نگهداری است.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید