کلسترول و لسیتین مواد چرب موجود در زرده هستند و برای ساختار و عملکرد سلول های بدن ضروری هستند.
کلسترول انعطاف پذیری و نفوذپذیری غشای سلولی بدن را حفظ می کند.
همچنین یکی از اجزای مواد چرب است که باعث نرمی پوست می شود.
تخم مرغ حاوی ماده ای به نام کولین است که نقش مهمی در عملکرد مغز دارد و طبق تحقیقات انجام شده مصرف کولین در درازمدت برای رشد قسمت های مختلف مغز و حافظه مفید است.
افرادی که تخم مرغ می خورند رژیم غذایی بهتری دارند و دلیل آن این است که این افراد به خوردن صبحانه به خصوص تخم مرغ تمایل دارند.