خواص لوبیا سبز پخته | لوبیا سبز پخته شده شما را لاغر می کند



فواید زیاد مصرف لوبیا سبز یک سبزی پرخاصیت


خوب است بدانید لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری بسیار کمی دارد به طوری که در 100 گرم آن تنها 30 کالری انرژی نهفته است، در حالی که 100 گرم لوبیا قرمز و سفید خشک 340 کالری و لوبیا چشم ‌بلبلی 130 کالری انرژی دارد. با دلگرم همراه شوید .


خواص لوبیا سبز پخته | لوبیا سبز پخته شده شما را لاغر می کند


معجزه لوبیا سبز پخته را بشناسید


خاصیت درمانی لوبیا سبز برای جوان ماندن


لوبیا سبز سرشار از ویتامین است به خصوص درصد بالایی ویتامین E دارد همچنین حاوی ویتامین های A,C و ماده معدنی آهن است. تجمع مواد معدنی و ویتامین های مهم به همراه درصد بالای فیبر و کلروفیل ، لوبیا سبز را تبدیل به یکی از پرخاصیت ترین سبزیجات کرده است.


وجود ویتامین E,A,C در آن از پیری زودرس جلوگیری میکند و به حفظ استحکام پوست و جلوگیری از چروک خوردگی ، کمک میکند. همچنین ویتامین A که در آن به وفور یافت می شود قوه دید را بهبود بخشیده و نقش افزایش دهندگی اشتها را داراست.


از آنجایی که درصد بالایی فیبر و کلروفیل دارد برخلاف لوبیای خشک مصرف آن به افراد دیابتی توصیه میشود و مناسب است که در تمام وعده های غذایی به همراه سایر سبزیجات مفید از قبیل گوجه فرنگی ، بروکلی ، بامیه و .. در کنار غذای اصلی صرف شود البته انواع ترد و شکننده آن که قطر نازک تری دارند برای این کار مناسب ترند که علاوه بر پختن میتوان از آنها به شکل خام در تهیه سالادها نیز بهره مند شد که در این صورت ویتامین C آن نیز بیشتر حفظ خواهد شد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه ماکارون


مصرف لوبیا سبز برای پایین آوردن فشارخون و تعدیل میزان چربی های خون بسیار مناسب است و توصیه میشود برای جلوگیری از هدر رفتن پتاسیم و سایر املاح معدنی مناسب که عاملی برای حفظ سلامت بدن به شمار می آیند در حین پخت از آب کمی استفاده شود و حتما درب ظرف را بگذارند تا خواص این سبزی هرچه بیشتر حفظ شود.


لوبیا سبز همچنین بدن را قوی کرده و حافظه را تقویت می کند به علاوه نفاخ بودن لوبیا خشک را هم دارا نیست.


به دلیل دارا بودن املاح و آب مفید به شمار می آید و در موارد کسالت های شدید سنگ کلیوی ، احتباس ادرار و وجود آلیومین در ادرار میتوانید عصاره لوبیا سبز خام را گرفته و روزی نصف لیوان بنوشید .

برای آنکه کاملا از خواص آن بهره گرفته شود لازم است برای مدتی همه روزه لوبیا سبز را جزو غذای اصلی خود قرار دهید.


یائسگی، دوره‌ای از زندگی زنان است که با علائم مختلفی همراه است. نتایج یک پژوهش بالینی نشان می‌دهد خانم‌ هایی که روزانه میزان زیادی منگنز مصرف می‌کنند کمتر در معرض دل درد قرار می‌گیرند و خلق و خوی‌شان بهتر است.


لوبیا سبز منبع فوق‌ العاده‌ی منگنز بوده و برای زنان یائسه بسیار مفید است. توصیه می‌کنیم در تهیه‌ی غذاهایتان از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید.


لوبیا سبز به طور سخاوتمندانه‌ای حاوی رنگدانه‌ی آنتی اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است. فلاوونوئیدها برای بدن ما بسیار مفیدند. نتایج پژوهش‌هایی که در دانشگاه Deakin استرالیا انجام شده نشان می‌دهد ترکیبات فلاوونوئیدی رشد سلول‌های سرطانی سینه و روده ها را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه قيمه نخود سبز


یعنی زنده باد لوبیا سبز!


ویتامین C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن تأثیر می‌گذارد. یک فنجان لوبیا سبزی که به غذاهایتان اضافه می‌کنید باعث می‌شود 19 درصد از نیاز روزانه‌تان به ویتامین C تأمین شود.


زمانی که ویتامین c بدنتان بالا رود آهنی که مصرف می‌کنید بهتر جذب بدنتان می‌شود. به این ترتیب خطر کمبود آهن و کم خونی از شما دور می‌شود.


در مواردی مثل بیماری نقرس ، روماتیسم و فشار خون بالا مصرف آن به شکل مرتب حداقل یک ماه توصیه میشود.


اغلب مواد اصلی لوبیا سبز ناشناخته مانده است لیکن باید دانست که سبزی مقوی و نیروبخشی است و علت آن وجود ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون در آن است. وجود ویتامین A تبادل بعضی مراحل تغذیه ای را تسهیل نموده و ویتامین C این فعل و انفعالات را تکمیل میکند.


بیشتر بخوانید :


تاریخ انقضای مواد غذایی برای نگهداری چقدر است ؟


خواص فوق العاده مصرف سیر در کنار کلم بروکلی


آشنایی با مهم ترین خواص بلغور گندم


چندین مورد از خواص اعجاب انگیز موسیر


دیدگاهتان را بنویسید