مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

خواص درمانی پنیر تازه و چای آن

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


خواص درمانی پنیر تازه و چای آن

خواص درمانی پنیر تازه و چای آن

گیاهی است که در حالت های اتومبیلرانی در جنگل ها و زمین های غیر زراعی می روید و ارتفاع آن به شصت سانتی متر می رسد. دارای ریشه های آبدار و سفید رنگ و ساقه آن استوانه ای و صاف است. برگهای آن بزرگ و دارای دم برگ و گلهای آن بنفش ارغوانی و به خصوص تیره است که این گلها پس از خشک شدن کبود می شوند و در کاشان به این گیاه ملجه می گویند.

فواید سلامتی:

پنیر حاوی بلغم (لعاب نباتی) و ویتامین های a، b، c است، از برگ و گل این گیاه در پزشکی استفاده می شود، پنیر ضد سرفه و سینه است، خاصیت ملین و نرم کنندگی دارد، تنبلی معده و روده توصیه می شود.

جوشانده آن برای عفونت مثانه، اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و موثر است. اگر برگ و ریشه پنیر را کمپرس بگیرید و روی پستان یا درب آن بگذارید فوراً باز می شود زیرا خاصیت ملین دارد و برای ورم دستگاه گوارش و ادرار مفید است گل دم کرده یکی از داروهای خوب سرفه است. همچنین برای تسکین تورم دهان و گلو استفاده می شود.

خواص درمانی پنیر تازه و چای آن

فواید سلامتی:

طبیعت: این گیاه از نظر طب سنتی ایران دارای طبیعتی معتدل و تا حدودی سرد و مرطوب است.

خواص:

– چای گل کلم در عفونت مثانه، اسهال خونی موثر است.

مصرف آن به افراد مبتلا به یبوست و تنبلی معده و روده توصیه می شود.

دم کرده گل یکی از داروهای خوب سرفه است. همچنین برای تسکین تورم دهان و گلو استفاده می شود.

بیشتر بخوانید  موارد مصرف قرص دسیپرامین یا دزیپرامین

– انسداد مجاری کبد را باز می کند و باعث افزایش خروجی ادرار می شود.

– تاثیر آن در درمان سرماخوردگی نیز تایید شده است.

استفاده ممنوع:

افرادی که سابقه حساسیت به گیاهان دارویی دارند در مصرف پنیر احتیاط کنند، بیماران دیابتی یا افرادی که بدنشان به تغییرات قند خون حساس است باید با احتیاط بیشتری از این گیاه استفاده کنند، زیرا می تواند قند خون را کاهش دهد.

خواص درمانی پنیر تازه و چای آن

روش تهیه:

یک قاشق پنیر جوان را در قوری ریخته و آب را با دمای 80 درجه سانتیگراد بریزید و بگذارید 10 دقیقه بپزد.

مشخصات فنی:

پنیر گیاهی است علفی، چند ساله و چند ساله که ارتفاع آن به 60 سانتی متر می رسد. برگ های این گیاه دایره ای شکل و مدور و دندانه دار است و گل های آن ارغوانی و کوچک است. قسمت مورد استفاده در کارخانه پنیرسازی برگ و گل است.گل پنیری با طعم ملایم خود می تواند اکثر سلیقه ها را حتی بدون شیرین کننده برآورده کند. بستگی به سلیقه شما داره البته از آنجایی که خواص درمانی بیشتری دارد، بهتر است آن را با عسل شیرین کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *