خواص درمانی زالو در بزاق دهان آن است که یک ماده ضد انعقاد به نام هروئین است که خون را رقیق می کند و گرفتگی رگ ها را باز می کند که باعث افزایش جریان خون به مغز و بدن می شود. به گفته برخی کارشناسان، زالو 100 نوع ماده خاص با اثرات درمانی متفاوت را در خون ترشح می کند.
زالوها کرم های آبی یا گاهی زمینی هستند که بالن های انتهایی بزرگی برای حرکت و چسبیدن دارند.
زالو 2500 سال است که در هند، یونان، روم، ایران و سپس در اروپا در پزشکی استفاده می شود و در قرن نوزدهم برای درمان هر گونه درد از جمله سردرد، تب، زخم های عفونی، زخم ها و آبسه ها، تورم، بواسیر و… و غیره مورد استفاده قرار گرفت.
خواص موادی که زالو هنگام مکیدن خون ترشح می کند ذکر شده است: خاصیت بی حسی است که به دلیل وجود هروئین باعث کاهش درد موضعی هنگام گزش می شود. خواص آنتی بیوتیکی، ضد التهابی، ضد انعقاد و گشاد کنندگی عروق به دلیل وجود هیستامین است. خاصیت ضد انعقادی نیز به دلیل وجود آنزیم هیالورونیداز در بزاق زالو است که خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و در درمان گلوکوم نیز موثر است.
وی گفت: کاربردهای درمانی زالو زنده به قدری زیاد است که در هر یک از کشورهای دنیا بخشی از این کاربردهای درمانی زالو رایج شده است، برای درمان ناتوانی جنسی با زالو گفت:
با توجه به اثر ضد انعقادی هروئین حاصل از زالو بزاقی، پس از جراحی آنژیوپلاستی قلب و بیماری کلی عروق کرونر قلب، زالو درمانی می تواند نقش موثری داشته باشد و خطر جراحی، عوارض جانبی و خطر حمله قلبی را به حداقل برساند.
این متخصص طب سنتی گفت: زالو امروزه در کنترل پرخونی عروقی به عنوان مهم ترین عوارض جراحی پلاستیک، میکروسکوپی، پیوند اعضا و پیوند پوست به خوبی عمل می کند و از رکود خون، هماتوم، ترومبوز و نکروز اعضا یا لوب های پیوندی جلوگیری می کند.
وی گفت: جراحان ترمیمی به نقش ارزشمند زالو در پیوند اعضای قطع شده مانند انگشتان دست و پا پی برده اند.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: رهاسازی دو زالو در گوشه و کنار در بیماری هایی مانند پارکینسون، رعشه، ام اس، بیماری های عروق مغزی، آلزایمر و صرع موثر است.
کریمی تصریح کرد: عوارض سکته مغزی و کمبود خون در مغز که به صورت فلج یک طرفه، لرزش، رعشه، دست و ضعف مغزی، انداختن دو زالو به پشت گوش جلوی سمت فلج خود را نشان می دهد. مویرگ های مغز باز می شوند.
وی درباره استفاده از زالو برای درمان بیماری های عفونی گفت: از زالو می توان در زمینه عفونت چشم و مژه، در درمان عفونت سینوسی، سینوزیت مزمن، کیست، عفونت سینه و غدد عفونی زیر پوست استفاده کرد. “
زالو می تواند با مکیدن خون بیماران مبتلا به بیماری های آلرژیک در تقویت سیستم ایمنی بدن بیمار و کاهش علائم آلرژی موثر باشد. در نتیجه فرد به کوچکترین عامل حساسیت زا واکنشی نشان نمی دهد.
وی گفت: جوش ها، زخم های چرکی و جوش هایی که در اثر عفونت خون یا ترشح هورمون های جنسی در مرحله اولیه بلوغ بر روی پوست صورت و بدن ظاهر می شوند را می توان با شستشو از بین برد.
زالو درمانی، زالو درمانی، خون، ضد انعقاد، قلب و عروق، خواص
مجموعه: دلگرم کننده