خواص درمانی بی شمار انار، این میوه بهشتی است!


یک محقق گیاهان دارویی در خراسان جنوبی گفت: دانه های سفت میوه انار معده را تقویت می کند و آب انار تقویت کننده قلب و معده است.

خواص درمانی بی شمار انار، این میوه بهشتی است!

«محسن پویان» اظهار داشت: انار درختی است از خانواده Puniaceae که در زبان انگلیسی به آن Pomegrenate می گویند.

وی ادامه داد: زادگاه این درخت ایران است، برگ های آن به رنگ سبز روشن و گل های آن قرمز رنگ، ناف از پرچم های متعدد و تخمدان دارای خانه های متعددی است که دانه های سفت در آن قرار گرفته و دانه ها با آبدار احاطه شده اند. پوشش دادن.

محقق گیاهان دارویی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه تمام قسمت های درخت انار در طب گیاهی کاربرد دارد، گفت:

عصاره پوست دارای خاصیت ضد کرم بوده و برای کرم های ادم و هیپنولمیک نوع دوز موثر است.

خواص درمانی بی شمار انار، این میوه بهشتی است!

پویان با بیان اینکه خاصیت ضد قارچی آن ناشی از ماده ایزوپلتیک اسید آن است، ادامه داد: علاوه بر این اسید بتولیک و اسید اورسولیک نیز در پوست درخت وجود دارد.

محقق گیاهان دارویی خراسان جنوبی گفت: عصاره پوست ریشه اثر قارچی به ویژه در برابر تنیاسین نشان می دهد.

پویان تصریح کرد: در هر 100 گرم میوه انار تازه، 16 گرم کربوهیدرات، 0.3 گرم چربی، 0.5 گرم پروتئین، 82 گرم آب، 259 میلی گرم پتاسیم، 3 میلی گرم کلسیم، 8 میلی گرم کلسیم، 8 میلی گرم و 33 میلی گرم آهن، 3 میلی گرم سدیم، 0.03 میلی گرم تیامین (B1)، 0.03 میلی گرم ریبوفلاوین (B2)، 0.3 میلی گرم نیاسین (B3)، 4 میلی گرم ویتامین C دارد.

خواص درمانی بی شمار انار، این میوه بهشتی است!

وی بیان کرد: میوه انار به دلیل داشتن تانن، قابض است، جوشانده پوست میوه برای درمان اسهال و اسهال خونی مفید است و از محلول آن برای ترشحات سفید واژن به عنوان شستشوی موضعی استفاده می شود. پوست ساقه و جوانه گل نیز این خاصیت را دارد.

بیشتر بخوانید  کلست آف برای چه مصرف می شود؟

محقق گیاهان دارویی خراسان جنوبی گفت: همچنین از پوست انار برای تهیه محلول شستشوی گلو برای زخم های دهان و گلو و مایع شستشو دهنده برای جلوگیری از خونریزی بینی استفاده می شود.

خواص درمانی بی شمار انار، این میوه بهشتی است!

پویان گفت: ضماد تهیه شده از جوشانده برگ و پوست انار در رفع خارش پوست موثر است.

او ادامه داد: له شده گل انار برای ترمیم سوختگی مفید است و جوشانده قسمت های مختلف انار خاصیت ضد باکتریایی دارد.

محقق گیاهان دارویی در خراسان جنوبی گفت: میوه انار از نظر طب قدیم ایران سردتر و مرطوب تر است و مصرف مداوم میوه انار باعث نعوظ، ملین و افزایش ادرار می شود.

مصرف آب انار رسیده و شیرین بعد از غذا برای تصفیه خون، تقویت کبد، یرقان، صاف کردن صدا و روشن شدن چهره بسیار مفید است و میوه گیاه نفاخ است.

پویان ادامه داد: گل انار با زیره برای اسهال کودکان نیز استفاده می شود. میوه انار برای رفع تب صفراوی و یرقان بسیار مفید است. رب انار هم همه این خواص را دارد. مخلوطی از میوه ترش و شیرین انار برای رفع تشنگی مفرط. برای تهوع، استفراغ، بی حالی و خماری و نیز برای تسکین زنان باردار تجویز می شود.

وی با اشاره به اینکه دانه انار استفراغ را از بین می برد، ادامه داد:انار را گلنار فارسی می گویند برای التیام زخم های دهان و خونریزی دندان ها و گلاب برای رفع ورم چشم و آب زردچوبه برای التیام زخم های ناحیه تناسلی و آب برای رفع خراش های روی پای کفش های تنگ. اثر درمانی مفیدی دارد.

بیشتر بخوانید  داروی مخدر اکسی کدون را بیشتر بشناسید

خواص درمانی بی شمار انار، این میوه بهشتی است!

محقق گیاهان دارویی خراسان جنوبی گفت: شستشوی زخم بواسیر با جوشانده پوست و برگ و گل و پوست انار بسیار نافع است، نشستن در این جوشانده برای برجستگی مقعد بسیار مؤثر است.

پویان در مورد نحوه مصرف انار گفت: برای پختن پوست ساقه، میوه و ریشه 20 گرم در لیتر آب مصرف می شود و مقدار غذا از آب یا رب انار 300 تا 350 گرم است..

وی خاطرنشان کرد: انار تقریبا در تمامی باغات خراسان جنوبی کشت می شود.


دیدگاهتان را بنویسید