خواص بی نظیر جوانه لوبیا



خواص و فواید جوانه لوبیا


لوبیا به دو دسته قرمز و سفید تقسیم میشود که طبیعت لوبیای قرمز گرم و تر و طبع لوبیای سفید معتدل می باشد. خوردن خوراک لوبیا از سقط شدن جنین جلوگیری می کند و همچنین نطفه و رحم را تقویت میکند ، کسانی که قصد بارداری دارند خوردن لوبیا را فراموش نکنند زرا رحم را برای نگهداری جنین آماده میکند.


30 مورد از خاصیت جوانه لوبیا


  1. جوانه لوبیا باعث ازدیاد شیر می‎گردد.

  2. جوانه لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری می‎کند و مقاومت بدن را در مقابل بیماری‎های عفونی بالا می‎برد.

  3. خوراک جوانه لوبیا باعث تقویت حافظه می‎گردد.

  4. کسانی که کم خون هستند از خوراک لوبیا استفاده کنند.

  5. جوانه لوبیا را می‎توان به جای گوشت استفاده کرد.

  6. برای دفع سنگ مثانه 200 گرم لوبیا سبز را در یک لیتر آب با کمی نمک پخته میل شود 3 روز متوالی به عنوان صبحانه ناشتا میل شود.

  7. کسانی که خام گیاه‎خوار هستند هیچ وقت از جوانه خام لوبیا استفاده نکنند زیرا سمی است، زیرا در لوبیای خام ماده سمی اسید سیانیدریک تولید می‎شود که در اثر طبخ این ماده از بین می‎رود.

  8. خوردن خوراک لوبیا باعث صاف شدن صدا می‎شود.

  9. کسانی که زیاد سفیدپوست هستند می‎توانند لعاب لوبیا را به پوست خود بمالند و آن گاه در معرض آفتاب قرار گیرند تا پوست برنزه شود.

  10. یک ضماد خوب برای سوختگی لوبیا را بپزید سپس نرم کنید به صورت ضماد روی سوختگی بگذارید.

  11. شب‎ها لوبیا کم بخورید چون تولید نفخ می‎کند و باعث خواب‎های پریشان می‎شود.

  12. خوردن لوبیا به خاطر ماده اینوزیت آن باعث جلوگیری از ریزش مو می‎شود.

  13. یک خوراک خوشمزه و مقوی با لوبیا: ابتدا شب قبل لوبیا را خیس کرده روز بعد پاچه گوسفند را با حرارت ملایم پخته کمی پیاز داغ به آن اضافه نموده سپس لوبیاها را داخل آب بپزید از ادویه‎هایی چون دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، نمک و کمی ریشه جو استفاده کنید. این غذا برای کسانی که زانو درد هستند بسیار مفید می‎باشد و همچنین باعث ازدیاد منی می‎گردد.

  14. لوبیا دارای انسولین گیاهی می‎باشد.

  15. مادرانی که در دوران بارداری و دوران شیردهی در غذای خود لوبیا را قرار می‎دهند باعث بلندشدن قد کودک می‎گردد.

  16. لوبیا ضد سوداست.

  17. کسانی که سکته مغزی کرده‎اند در غذای خود لوبیا را قرار دهند.

  18. خوراک لوبیا فشارخون را پایین می‎آورد.

  19. خوردن لوبیا از سرطان مخصوصاً سرطان سینه جلوگیری می‎کند.

  20. کسانی که مبتلا به اگزما شده‎اند لوبیا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

  21. کسانی که دیابت دارند نباید لوبیا را شب قبل خیس کنند سپس پخته کنند به طور کلی هیچ یک از بقولات را قبلاً خیس نکنند.

  22. کسانی که افسرده هستند از خوراک لوبیا استفاده کنند.

  23. برای پایین آوردن قندخون می‎توان از غلاف لوبیا استفاده کرد بدین صورت که غلاف سبز لوبیا را جوشانده و آب آن را نوشیده یا مانند سبزی‎‎ها پخته و میل کنند.

  24. خوراک لوبیا باعث کم شدن کلسترول خون می‎گردد.

  25. کسانی که سرماخورده‎اند می‎توانند یک وعده غذای خود را به خوراک لوبیا اختصاص دهند.

  26. لوبیای سفید برای افرادی که کارهای فکری دارند بسیار مفید است.

  27. خوردن سوپ لوبیا درمانگر ورم اندام‎ها یا خیز عمومی بدن می‎باشد.

  28. برای پاک کردن خونروی خانم‎ها بعد از زایمان و اخراج جنین مرده و اخراج جفت زنان زائیده باید لوبیا را پخته و در آب آن لوبیا بنشیند و مقداری از آب لوبیا را شیرین نموده میل کنند.

  29. لوبیای چشم بلبلی، یک نوع لوبیایی است که فعلاً مصرفش در ایران بسیار کم شده است و چه خوب است که از این لوبیا که حاوی پروتئین، چربی، قند، کلسیم، آهن، ویتامین‎های PP، B6 ، B1 ، A می‎باشد استفاده گردد.

  30. یکی از روش‎هایی که می‎توان معمول کرد برای استفاده‎اش این است که ابتدا لوبیا را پخته سپس برنج را به آن افزوده و میل شود به عبارت دیگر مانند عدس پلو است که به جای عدس از این لوبیا استفاده کنید.

  31. خوردن جوشانده لوبیا برای دانه‎های جلدی مؤثر است. 100 گرم در 200 سی‎سی آب پخته با کمی نمک پخته و میل شود.

  32. کسانی که بیماری قند دارند سعی کنند از خوردن کنسرو لوبیا خودداری کنند.


بیشتر بخوانید  انواع مکمل کربوهیدرات : شیوه مصرف مکمل کربوهیدرات

دیدگاهتان را بنویسید