اسفناج یکی از غذاهایی است که شاید درباره خواص آن زیاد شنیده باشید. چه اسفناج را به اسموتی خود اضافه کنید و چه آن را به سالاد اضافه کنید ، غذا خوردن راهی آسان برای دستیابی به اهداف و خواصی است که با خوردن سبزیجات به دنبال آن هستید.
با این حال ، این سبزی خوشمزه علاوه بر طعم و مزه ای که برای غذای شما به ارمغان می آورد ، خواص دیگری نیز دارد. این سبزی دارای مواد مغذی متنوعی است که می تواند تأثیرات مهمی بر سلامتی شما بگذارد.
اگر می خواهید زندگی طولانی تر و سالم تری داشته باشید ، این گزارش را بخوانید تا با مزایای پنهان کردن اسفناج از دید دانشمندان و تحقیقات آشنا شوید.
1- کاهش وزن
اگر لاغر می شوید ، افزودن کمی اسفناج به رژیم غذایی می تواند مفید باشد. طبق مطالعه ای که در سال 2014 در مجله علمی Appetite منتشر شد ، در بین گروه 38 زن دارای اضافه وزن ، برخی از آنها نوشیدنی حاوی عصاره اسفناج و برخی دیگر دارونما دریافت کردند. افرادی که اسفناج می خوردند 95٪ کاهش اشتها و 43٪ وزن بیشتری نسبت به اعضای گروه کنترل (کسانی که فقط دارونما دریافت می کردند) در طول مطالعه داشتند.
2- کاهش فشار خون
پایین آوردن فشار خون تا حدی که باعث سلامتی شما شود می تواند اسفناج را به رژیم غذایی خود اضافه کند. طبق مطالعه ای که در سال 2015 در مجله Clinical Nutrition Research انجام شد ، افرادی که سوپ اسفناج را به مدت هفت روز امتحان کردند توانستند سفتی شریانی را کاهش دهند و فشار خون سیستولیک خود را کاهش دهند.
3- خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید
کاهش فشار خون تنها کاری نیست که اسفناج می تواند برای سلامت قلب و عروق شما باشد. طبق تحقیقی که امسال (2021) در مجله اروپایی اپیدمیولوژی منتشر کرد ، خوردن فقط یک فنجان سبزیجات برگ غنی از نیترات مانند اسفناج می تواند خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهد. عروق محیطی را تا 26٪ کاهش دهید. همچنین می تواند خطر حمله قلبی ، نارسایی قلبی و سکته مغزی را در انسان کاهش دهد. اگر می خواهید قلب خود را سالم نگه دارید ، با بهترین غذاهایی شروع کنید که می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
3- خطر کاهش بینایی را کاهش دهید
والدین شما ممکن است به شما گفته باشند هویج برای سلامت چشم شما مفید است. اما این می تواند اسفناج باشد که بینایی شما را تحت تأثیر قرار می دهد. بر اساس مطالعه ای که در مجله Investigative Ophthalmology & Visual Science (IOVS) منتشر شده است ، در میان 380 زن و مرد بین 66 تا 78 سال که کمترین زاگزانتین در بدن خود داشتند ، آنها بیشتر در معرض “انحطاط” از ماکولا “(یا تخریب ماکولا ، که شایعترین علت نابینایی در افراد مسن است). زاگزانتین ماده مغذی غنی از اسفناج است.
خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهید
چه سابقه خانوادگی سرطان روده بزرگ داشته باشید و چه علل دیگری ، افزودن اسفناج به رژیم غذایی می تواند اثر محافظتی در برابر سرطان روده بزرگ داشته باشد. طبق مطالعه ای که در مجله تغذیه بالینی آمریكا منتشر شده است ، در بین 2410 نفر از افراد مورد بررسی ، افرادی كه رژیم دارند بیشتر لوتئین مصرف می كنند – یكی از آنها دارای آنتی اکسیدان هایی است كه در اسفناج یافت می شود و میزان سرطان روده بزرگتری دارند.
۴۷۲۳۷