خمیر مرغ طعم بی نظیری دارد که از آن راضی نخواهید بود


به گزارش سلام نو، کبیده کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان است که البته تهیه آن آسان نیست، اما «مرغ کوبیده» هم سبکتر و البته خوشمزه است.

کباب مرغ یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به غذاهای خانگی معروف است. این کباب خوشمزه همان کباب معروف ایرانی است، فقط از مرغ به جای گوشت قرمز استفاده می شود.

کباب مرغ انتخاب خوبی برای افرادی است که نمی توانند گوشت قرمز بخورند.

خمیر مرغ طعم بی نظیری دارد که از آن راضی نخواهید بود

مواد مرغ زده شده

عناصر

مقدار مورد نیاز

مرغ

500 گرم

پیاز

1 عدد بزرگ

زعفران پخته

5 ق غ

کره

25 گرم

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

فلفل قرمز

1/2 ق چ

زردچوبه

1/2 ق چ

طرز تهیه کباب مرغ روی تف

فاز اول :

برای تهیه کباب مرغ روی تف، ابتدا چند ران و سینه را فیله کرده و استخوان ها را جدا کنید.

فاز دوم:

مرغ خرد شده را دو بار خرد کنید این برای انسجام بهتر مواد در دستور مرغ زده شده آمده است.

سطح سوم:

سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.

مرحله 4:

ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر در صورت تمایل) را به مرغ چرخ کرده اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا ادویه ها کاملا جذب شوند. وقتی مرغ را چرخ کردید، می توانید ادویه را به مرغ اضافه کنید و دو بار هم بزنید و چرخ کنید تا ادویه ها کاملا جذب شوند. این یک موضوع سلیقه ای است. ادویه ها هم کاملا خوشمزه هستند می توانید ادویه های دیگر هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  واریز مرحله سوم وام بازنشستگان + جزئیات

خمیر مرغ طعم بی نظیری دارد که از آن راضی نخواهید بود

مرحله 5:

حدود 2 قاشق غذاخوری زعفرانی که از قبل با یخ پخته اید به مرغ اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا کاملا رنگ مرغ تغییر کند و رنگ زعفران را بگیرد.

مرحله 6:

بعد از اینکه پیازهای آب را به مرغ اضافه کردید و مدام حدود 10 دقیقه ورز دهید.

مرحله 7:

مرغ چرخ کرده را تا وسط کاسه بردارید و سلفون بپوشانید و حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب شوند.

مرحله 8:

بعد از 3 ساعت مرغ را از یخچال خارج کرده و کمی هم بزنید.

مرحله 9:

در این مرحله می توانید سه کار را انجام دهید.

اولی طرز تهیه کباب خرد شده معمولی است که با مرغ به سیخ می زنند و روی زغال می پزند.

دوم مواد را روی سیخ های چوبی گذاشته و در تابه ای که کف آن روغن ریخته شده، بپزید و سرخ کنید.

در روش سوم باید داخل یک تابه مناسب و نسوز روغن بریزید و تمام مواد را کف تابه قرار دهید. برش های عمودی روی آن بزنید سپس با کاردک شیارهای باریکی ایجاد کنید تا شکل کباب کبابی به خود بگیرد.

خمیر مرغ طعم بی نظیری دارد که از آن راضی نخواهید بود

مرحله 10:

مقداری گوشت بردارید و با یک دست کوچک بازی کنید تا ترک ها از بین برود و مرغ را روی سیخ های چوبی قرار دهید.

مرحله 11:

با فشار دادن انگشت شست و سبابه سعی کنید مانند کباب خرد شده شیارهای مناسبی روی کباب ایجاد کنید.

مرحله دوازدهم:

یک قاشق غذاخوری روغن را با کمی کره از دو طرف داخل تابه نسوز بریزید و اجازه دهید تابه داغ شود.

بیشتر بخوانید  قدیمی ترین تصویر موجود از مقبره کوروش + عکس

مرحله 13:

حالا سیخ ها را در تابه ریخته و روی گاز را با حرارت ملایم گرم کنید تا یک طرف کباب کمی قرمز شود و تغییر رنگ دهد.

مرحله چهاردهم:

بعد از پختن یک طرف گریل در ظرفی، کمی زعفران را با کره آب شده مخلوط کرده و مرغ را با قلم مو بزنید تا رنگ و طعم زعفران و کره گرفته شود. این کار را چند بار تکرار کنید تا خمیر در تابه کاملا پخته شود تا کباب های خوش رنگ و خوشمزه ای بدست آید.

سطح نهایی:

این غذا و رستوران خوشمزه را می توانید با گوجه فرنگی کبابی، فلفل و ریحان سرو کنید.

خمیر مرغ طعم بی نظیری دارد که از آن راضی نخواهید بود

نکات مهم در مورد طرز تهیه مرغ له شده

همچنین می توانید 2 حبه سیر رنده شده را به خمیر مرغ اضافه کنید.

برخی افراد در تهیه مرغ چرخ کرده از تخم آویشن و گشنیز استفاده می کنند.

برای تهیه این غذا فقط می توانید از سینه مرغ استفاده کنید.

چرخ کردن پیاز با مرغ سلیقه ای است.

اگر می خواهید کباب را روی زغال بپزید، بهتر است کمی چغندر اضافه کنید.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید