خمیر قطاب



Imageزرده تخم مرغ : ۲ عدد

ماست ساده کم چرب : ۱۰۰ گرم

روغن : ۱۰۰ گرم

آرد سفید : ۱۵۰ گرم

بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری




بکینگ پودر و زده تخم مرغ و روغن و ماست را مخلوط کرده آرد را به‌تدریج می‌ریزیم به‌هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به‌طوری که به دست نچسبد و زیاد هم سفت و بدون کشش نشود خمیر را در کیسه نایلونی می‌گذاریم ۱ تا ۲ ساعت بماند و خمیر ور بیاید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی حلوای مقوی با شیره ی انگور

دیدگاهتان را بنویسید