خرمالو و خاصیت های ویژه آن
درخت خرمالو در جنگل های شمال و جنوب ایران می روید . و در تهران و شهر های دیگر آن را پرورش می دهند . پرورش یافته خرمالو بدون هسته است و میوه آن به رنگ قرمز می باشد . و خوش طعم و دارای مواد …
خرمالو میوه فصل پاییز و زمستان و مورد علاقه اکثر مردم داری خواصی میباشد از آن جمله می تواند برای کسانی که درای کلسترول بد هستند یا فشار خون درارند مفید واقع شود این میوه خوشمزه داری خواص دیگری نیز می باشد که برای دانستن ان با دانشنامه تی تیل همراه باشید.
خواص خرمالو:
میوه خرمالو سرشار از ویتامین های آ – ب – ث است.
مواد معدنی آ ن شامل کلسیم – گوگرد – آهن – فسفر – منیزیم و پتاسیم است.
و حاوی مقدار زیادی پکتین است که فیبر محلول در آب است
بنابراین باعث کاهش چربی خون می شود.
بعضی از انواع آن تانن دارد.
تانن متراکم در میوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی فشارخون بالا، دیابت و .. را کاهش می دهد.
مطالعات در ژاپن نشان می دهد که پوست خرمالو حاوی فیتو شیمیکالی ست که
احتمالا سلول را در برابر آسیب اکسیداتیو مربوط به پیری محافظت می کند.
خاصیت آنتی اکسیدان میوه خرمالو بالاست و با زغال اخته و توت فرنگی قابل مقایسه است.
دیگر خواص خرمالو:
خرمالو پکتین دارد و هرچه برسد پکتین آن کمتر می شود.
خرمالو یک میوه اسیدی است.
و دارای اسیدهای مالیک -تارتاریک و اسید سیتریک است.
این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می شود.
خرمالو رنگدانه پلی فنولیک دارد.