خاویار بادمجان


Image مواد لازم :

بادمجان 1 عدد

پياز 2 عدد

فلفل سياه 0.25 قاشق مرباخوري

روغن زيتون 0.25 قاشق مرباخوري

آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري

جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري

نمك 2 قاشق مرباخوري


طرز تهيه :

بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بيرون آورده آن را با پياز ساطوري کنيد .

سپس نمک و فلفل سياه کوبيده بآن افزوده و روغن زيتون مخلوطش نمائيد . عصاره ليمو ترش و جعفري هم بدان افزوده بمصرفش رسانيد .


بیشتر بخوانید  آموزش تزیین زولبیا و بامیه برای سفره افطار و سحر

دیدگاهتان را بنویسید