خاخام: مطالعه برجام و نتایج آن یک تجربه ارزشمند برای نسلهای آینده است



به گزارش ایرنا ، عصر چهارشنبه علی ربیع با انتشار یادداشتی تحت عنوان “فراخوان اهمیت برجام در پایان دولت احتیاط و امید” نوشت: ارائه بیست و دومین گزارش سه ماهه اجرای برنامه جامع اقدام مشترک ( برجام) به مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش ایران توسط برجام ، به ویژه بین 17 دسامبر 2015 و 7 مه 2016 ، در پایان دولت دوازدهم فرصتی دیگر برای محققان ، محققان ، به ویژه در زمینه های تاریخ ، اقتصاد سیاسی ، بین المللی روابط و جامعه شناسی سیاسی برای مطالعه توافق برجام. شکل گیری ، نقاط قوت و ضعف و تأثیرات آن در زندگی سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی ایرانیان را بررسی کرده و برای آشنایی با حقایق و واقعیت ها به ساختار علمی جامعه دانشگاهی ما بیفزایید.

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری گفت: همانطور که بسیاری از ناظران ، وکلا و کارشناسان روابط بین الملل می گویند ، برجام یک دستاورد و یک غافلگیری دیپلماتیک در تاریخ اخیر دیپلماسی بین ملت ها است ، بررسی برجام و پیامدهای آن منجر شده است. این می تواند یک تجربه ارزشمند باشد و شامل درسهای آموزنده برای سالها و نسل های بعدی باشد.

از روزهای نخست مذاکرات هسته ای و دشوارترین دوره چند وقت اخیر ، کارگزاران و رهبران دولت های یازدهم و دوازدهم همیشه معتقد بودند که تاریخ یک تصمیم منصفانه و قاطع است که در واقع گذشته را بدون هیچ گونه تهمت و نفرت به تصویر می کشد. اکنون می توان انتشار این اسناد را آغاز این بررسی حقوقی ، سیاسی و تاریخی دانست که ذهن متخصص و کنجکاو کشورمان را دعوت می کند.

بیشتر بخوانید  502 خطای پروکسی

به گزارش ایرنا ، متن کامل بیست و دومین گزارش سه ماهه اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در وب سایت مرکز مطالعات استراتژیک رئیس جمهور و وزارت امور خارجه برای استفاده ذینفعان ، کارشناسان و محققان موجود است. .

دیدگاهتان را بنویسید