بهترین مارک حنا هندی
حنا هندی یکی از پرطرفدارترین حناهای حال حاضر است که به دلیل تنوع در استفاده مورد استقبال تمام سنین قرار گرفته است .
بهترین مارک حنا هندی حنا هندی امیر میباشد که قدرت پوشانندگی بالایی دارد . از لحاظ کیفیت و بهترین مارک حنا هندی حنای کرمان یزد و بم در رده های بعدی قرار میگیرند .
حنا هندی سیاه
حنا هندی سیاه یا قهوه ای تیره که در بازار موجود است با عوارضی مثل التهاب پوست برای افراد روبرو شده که پیشنهاد ما به شما استفاده ار حنا هندی امیر و دیگر مارک هایی که در بالا معرفی کرده ایم میباشد .
حنا هندی قهوه ای
فواید استفاده از حنا هندی برای مو
حنا هندی برای مو در ابتدا موهای سفید را مشکی میکند و حنا به علت داشتن پروتئینهای زیاد باعث رشد و تحریک مو میشود. افردی که از این حنا استفاده میکنند موهایشان سرزنده تر، ضخیم و سالم دارند.
حنا سبب تقویت فولیکول های مو میشود و سلامتی را به ریشه هدیه میدهد . حنا از ریزش موها جلوگیری میکند حنا از موخوره هم جلوگیری میکند .
حنای هندی مشکی موها را درخشان و زیباتر میکند و از سفید شدن زودرس موها پیشگیری میکند .
فایده ها دیگر حنا هندی برای مو
-
کمک به بهبود زخم -
کاهش تب -
درمان سردرد -
خاصیت ضد پیری -
تقویت مو -
تنظیم PH پوست -
کاهش ریزش مو -
درخشان کردن مو
استفاده از بهترین مارک حنا هندی و حنا هندی اصل، هیچگونه ضرری برای مو ندارد و میتواند سبب درخشش و تقویت و استحام موهایتان شود .
نحوه استفاده از حنا هندی برای مو
برای استفاده از حنا هندی برای مو باید ابتدا یک بسته کامل حنا هندی را با 35 میلی لیتر اب ترکیب کنید تا یکنواخت و خمیر مانند شود. سپس این ماده خمیر مانند را با شانه بر روی موهای خود بمالید به گونه ای که تمامی موها از ریشه تا انتها به این خمیر آغشته شود.
نکته: چنانچه خمیر تهیه شده بیش از 30 دقیقه بدون هیچ استفاده ای بماند خاصیت و کارایی آن از بین می رود.
در مرحله بعد باید پس از رنگ گرفتن موی سر به صورت کامل، موهای خود را با آب و صابون یا شامپو شستشو دهید. چنانچه می خواهید نتیجه این کار به صورت سریع و صریح حاصل شود باید با استفاده از سشوار به سرعت موهای خود را خشک نمایید. زمان مناسب برای رنگ گرفتن موی سر کمتر از 25 دقیقه می باشد چرا که بیشتر از زمان مقرر برخی عوارض در فرد نمایان می شود.
طرز استفاده حنا هندی مشکی برای مو
نکته:
در هنگام شستشوی موی سر باید چشمان خود را ببندید چرا که این محصول حاوی برخی مواد است که ممکن است سبب سوزش چشم شود.
از رنگ کردن ابرو و مژه با استفاده از این محصول به صورت جدی خودداری نمایید چرا که ممکن است سبب بروز عفونت و آسیب های جدی در چشم شود.
مخلوط نمودن حنا با گیاهانی نظیر ریحان و مارچوبه نیز در رشد مو موثر است و یک راه طبیعی و بدون عوارض جانبی جهت زیبایی و درخشندگی مو به شمار می آید.
کاربرد حنا هندی برای طراحی
دلیل اصلی استفاده از حنا هندی برای طراحی قدرت رنگ پذیری بالای این محصول است که طرح حنا هندی برای مدت 3 هفته روی پوست باقی میماند . پس برای طراحی روی بدن میتوانید از بهترین مارک حنا هندی (حنا هندی امیر) استفاده نمایید .
طرز درست کردن حنا برای تاتو موقت
مواد لازم |
مقدار مورد نیاز |
پودر حنا هندی |
به مقدار لازم |
آبلیمو |
یک لیوان |
شکر |
نصف قاشق غذا خوری |
روغن مایع یا روغن درخت چای |
نصف قاشق غذا خوری |
قلم یا قیف طراحی |
مدل دلخواه |
طرز تهیه حنا هندی برای طراحی
-
در ابتدا پودر حنا را به الک کنید . -
مقداری آبلیمو روی پودر بریزید. -
ورز دهید تا خمیری شکل شود . -
شکر و روغن را اضافه کنید. -
خوب ورز دهید تا مواد مخلوط شوند . -
سطح آن را با پلاستیک پوشانده و به مدت 24 ساعت در دمای اتاق بگذارید.
نکته : توجه داشته باشید بعد از کشیدن طرح روی آن نایلون بکشید و اجازه دهید رنگ بگیرد. هر چه زمان باقی ماندن مواد روی پوست بیشتر باشد قدرت نفوذ رنگ بالا می رود .
طرز تهیه حنا هندی برای طراحی
موارد منع مصرف حنا هندی
علی الرغم مطالب فوق، این محصول دارای مزایا و خواص فوق العاده ای است. اما به دلیل اینکه گاهی به صورت تقلبی تولید و به بازار عرضه می شود باید در زمان خرید به بسته بندی ان توجه و از کیفیت و مرغوبیت آن اطمینان لازم را کسب نمایید. چنانچه این محصول فاقد کیفیت و کارایی لازم باشد می تواند عوارضی به دنبال داشته باشد.
نوع بسته بندی حنا هندی
این محصول اغلب به صورت 10 گرمی بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود. چنانچه این محصول ناخالص باشد موهای سفید به صورتی یا نارنجی تغییر رنگ می دهند که این مسئله تا حد زیادی غیر طبیعی و نا خوشایند می باشد.
نحوهی نگهداری از حنا هندی
به منظور حفظ کیفیت این محصول توصیه می شود آن را در جای خشک و خنک و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. در پاره ای از اوقات این محصول را در یخچال و مکان های سرد نگهدای می کنند که این مسئله در حفظ خاصیت و کاربرد این محصول نقش بسزایی دارد.