حلیم گوشت رو این دفعه به این روش بپز که من میگم! | طرز تهیه حلیم گوشت خوشمزه گام به گام +ویدئو


طرز تهیه حلیم گوشت خوشمزه گام به گام 

 

حلیم گوشت یا حلیم گندم، نوعی غذای سنتی ایرانی است که از گندم، گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زعفران تهیه می شود. این غذا معمولاً به عنوان یک غذای نذری در ماه رمضان و سایر مناسبت ها تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه حلیم گوشت:

* گندم نیم دانه ۲ لیوان

* گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم

* پیاز ۱ عدد

* نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

* زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلیم گوشت:

۱. گندم را از شب قبل خیس کنید.

۲. گوشت را با مقداری آب و پیاز خرد شده بپزید تا کاملاً نرم شود.

۳. گندم خیس شده را به همراه گوشت پخته شده در یک قابلمه بریزید.

۴. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

۵. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مواد به مدت چند ساعت بپزند و نرم شوند.

۶. در حین پخت، مواد را مرتباً هم بزنید تا ته نگیرند.

۷. پس از اینکه مواد کاملاً نرم شدند، نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید.

۸. زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.

۹. حلیم را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

۱۰. سپس حلیم را در ظرف مناسب سرو کنید.

نکاتی برای تهیه حلیم گوشت:

* برای اینکه حلیم شما خوشمزه تر شود، از گندم نیم دانه استفاده کنید.

* برای اینکه حلیم شما سریع تر جا بیفتد، می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  این توافق نامه توسط ظریف و دبیرکل مجمع امضا شد

* می توانید برای تزیین حلیم از خلال بادام، خلال پسته یا دارچین استفاده کنید.

حلیم گوشت یک غذای مقوی و پرکالری است که می تواند برای وعده صبحانه، ناهار یا شام سرو شود. این غذا به دلیل وجود گندم و گوشت، منبع خوبی از پروتئین، فیبر و کربوهیدرات است.

دیدگاهتان را بنویسید